Utorak, 5 srpnja, 2022

Kandidati „Domoljubne koalicije“ posjetili predsjednika FBiH Marinka Čavaru

Pročitajte i ovo

Sarajevo, 26. listopad 2015. Kandidati „Domoljubne koalicije“ u 11. izbornoj jedinici za parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj: Božo Ljubić, Ivan Šuker, Željko Raguž, Ante Jukić, Dragan Konta i Darija Prskalo posjetili su predsjednika FBiH Marinka Čavaru, u pratnji predsjednika ŽO HDZ BiH Županije Vrhbosna Dražena Trlina.

Na sastanku je razgovarano o mogućnostima unapređenja suradnje između Federacije BiH i Republike Hrvatske kroz djelovanje zastupnika XI izborne jedinice u hrvatskom Saboru.

U svom predstavljanju, kandidati su istaknuli da će, kao zastupnici u hrvatskom Saboru, raditi na suradnji Republike Hrvatske i Federacije BiH i pomoći BiH na euroatlantskom putu. Također će raditi na poboljšanju ustavno – pravnog položaja i ostvarivanju političke ravnopravnosti Hrvata u FBiH i BiH, izjednačavanju prava branitelja HVO-a i branitelja hrvatske vojske, te na uspostavi javnog emitera na hrvatskom jeziku u BiH.

Predsjednik FBiH poželio je uspjeh na izborima, te izrazio očekivanje da će kandidati XI izborne jedinice pridonijeti boljoj i uspješnijoj suradnji Federacije BiH i Republike Hrvatske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

U Busovači završeno snimanje filma “Amanet”: Komedija o tradiciji, ljudima na selu i prijateljstvu

Sa 60. scenom koju je danas udario načelnik Asim Mekić, u mjestu Jelinak kod Busovače, završeno je snimanje filma...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo