Kandidati „Domoljubne koalicije“ posjetili predsjednika FBiH Marinka Čavaru

Sarajevo, 26. listopad 2015. Kandidati „Domoljubne koalicije“ u 11. izbornoj jedinici za parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj: Božo Ljubić, Ivan Šuker, Željko Raguž, Ante Jukić, Dragan Konta i Darija Prskalo posjetili su predsjednika FBiH Marinka Čavaru, u pratnji predsjednika ŽO HDZ BiH Županije Vrhbosna Dražena Trlina.

Na sastanku je razgovarano o mogućnostima unapređenja suradnje između Federacije BiH i Republike Hrvatske kroz djelovanje zastupnika XI izborne jedinice u hrvatskom Saboru.

U svom predstavljanju, kandidati su istaknuli da će, kao zastupnici u hrvatskom Saboru, raditi na suradnji Republike Hrvatske i Federacije BiH i pomoći BiH na euroatlantskom putu. Također će raditi na poboljšanju ustavno – pravnog položaja i ostvarivanju političke ravnopravnosti Hrvata u FBiH i BiH, izjednačavanju prava branitelja HVO-a i branitelja hrvatske vojske, te na uspostavi javnog emitera na hrvatskom jeziku u BiH.

Predsjednik FBiH poželio je uspjeh na izborima, te izrazio očekivanje da će kandidati XI izborne jedinice pridonijeti boljoj i uspješnijoj suradnji Federacije BiH i Republike Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Uskopaljske jeseni

Završene devetnaeste Uskopaljske jeseni

BIDAI Unplugged

BIDAI UNPLUGGED @ Pivnica i rakijarnica “Kod crnog mačka”