Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Jurija Milović: I L‘adorant i ja smo djeca Instagrama, želim slati pozitivne poruke u svijet

Pročitajte i ovo

Jurija Milović, rođena Busovka, poduzetnica i novinarka gošća je najnovijeg izdanja podcasta Bura. Govorila je tomu kako pomiriti obiteljski život i profesionalnu karijeru. Istaknula je kako je danas jako teško očuvati obiteljske vrijednosti u modernom vremenu ali i kako su te vrijednosti pod pritiskom globalne ljevičarske agende.

Opisala je i kako je ušla u svijet novinarstva. Kazala je kako joj se novinarstvo nekako “dogodilo”.
“Uvijek sam se htjela baviti umjetnosti, književnosti i pisanjem. No, spletom okolnosti dogodilo se da uđem u novinarstvo. trenutno se ne osjećam kao novinarka, ali ne želim sebi zatvarati nikakva vrata”.
Kazala je kako mladi ljudi trebaju studirati, ali i da je njoj osobno svršavanje studija samo jedna osobna satisfakcija.
“Novinarstvo mi je bila sjajna jedna prilika. Otvorilo mi je mnoga vrata. Upoznala sam svakojake ljude”.
S urednikom i voditeljem Podcasta Bura Milović je razgovarala o objektivnosti u novinarstvu, dala je savjete za razvoj mladih novinara i kako pristupiti tom poslu. Objasnila je i zbog čega se u zadnjih nekoliko mjeseci distancirala od novinarstva i medijske scene u BiH.
image

Jurija Milović i Jurica Gudelj

“Okidač za takav moj stav je bio jedan tekst koji sam napisala a nakon kojeg sam doživjela žestoke prijetnje. To je bilo vrlo ružno. U vrijeme dok ljuljam tromjesečnu bebu, nisu mi trebale prijetnje u prvom redu prema meni kao ženi. (…) Činjenica jest da se ja ne bojim, ali zašto to meni sve treba?”

Milović je objasnila i što je “L’adorant”, brend iza kojeg stoji. Opisala je kako je spojila svoje znanje o društvenim mrežama, medijima, književnosti, fotografiji i tržištu te pokrenula svoj modni brend.

“Jako brzo se dogodila tranzicija s Instagrama u realni svijet. Nakon svega tri mjeseca počeli smo pozitivno poslovati i ukazala se potreba da otvorimo trgovinu, što smo i učinili u Kiseljaku”.

Ispričala je što je sve potrebno da bi se dobila što bolja vidljivost na Instagramu i kako početi poslovati preko ove društvene mreže. Govorila je i o influencerima na društvenim mrežama i drugim temama.

Dnevnik.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

OGROMNE ŠTETE, STRADALO NEKOLIKO GRADOVA Nikad veći led pao na sjeveru Hrvatske

DHMZ Republike Hrvatske izdao je upozorenje u trenu kad je tučonosni oblak već “rasipao” svoj teret na sjeveru Hrvatske....
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo