Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022

Javni poziv za sudjelovanje u aktivnosti podizanja zasada malina kroz EU Program za oporavak od poplava

Pročitajte i ovo

Program Europske unije za oporavak od poplava objavljuje javni poziv za sudjelovanje u aktivnosti podizanja zasada malina za fizička lica koja su pretrpjela materijalnu štetu u poplavama u svibnju 2014. godine.

EU Program oporavka od poplava će dodijeliti bespovratnu pomoć fizičkim osobama s ciljem oporavka njihove ekonomske situacije u odabranim jedinicama lokalne samouprave kroz podizanje trajnih nasada maline – sorte Miker i Polka.

Prijaviti se mogu fizička lica koja su se bavila ili se bave poljoprivrednom proizvodnjom te koja žive na području jedinica lokalne samouprave Maglaj, Odžak, Domaljevac-Šamac, Orašje, Tuzla, Sanski Most, Živinice, Zenica, Srebrenik, Lukavac, Žepče, Bijeljina, Šamac, Doboj, Prijedor, Banja Luka, Modriča, Laktaši, Srbac, Šekovici, Vukosavlje, Donji Žabar, Čelinac, Brčko.

Fizička lica koja ispunjavaju uvjete se pozivaju da dostave prijave s potrebnom dokumentacijom, najkasnije do 28. rujna 2015. godine do 13:00 sati. Sve prijave slati na registry.ba@undp.org ili direktno u urede UNDP-a u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli i Doboju.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja tijekom perioda podnošenja prijava, podnosioci zahtjeva mogu direktno uputiti pitanja, upite i zahtjeve u pisanoj formi, na broj faksa +387 33 552 330 ili e-mail registry.ba@undp.org.
Potpune informacije su dostupne OVDJE.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Foto dana: Slavlje na busovačkim ulicama, vatreni navijači iz Busovače uz hrvatsku reprezentaciju!

Hrvatska nogometna reprezentacija briljantno je slavila protiv Kanade rezultatom 4:1! Slavi se u  Kataru gdje se igra Svjetsko nogometno prvenstvo,...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo