Javni poziv za sudjelovanje u aktivnosti podizanja zasada malina kroz EU Program za oporavak od poplava

Program Europske unije za oporavak od poplava objavljuje javni poziv za sudjelovanje u aktivnosti podizanja zasada malina za fizička lica koja su pretrpjela materijalnu štetu u poplavama u svibnju 2014. godine.

EU Program oporavka od poplava će dodijeliti bespovratnu pomoć fizičkim osobama s ciljem oporavka njihove ekonomske situacije u odabranim jedinicama lokalne samouprave kroz podizanje trajnih nasada maline – sorte Miker i Polka.

Prijaviti se mogu fizička lica koja su se bavila ili se bave poljoprivrednom proizvodnjom te koja žive na području jedinica lokalne samouprave Maglaj, Odžak, Domaljevac-Šamac, Orašje, Tuzla, Sanski Most, Živinice, Zenica, Srebrenik, Lukavac, Žepče, Bijeljina, Šamac, Doboj, Prijedor, Banja Luka, Modriča, Laktaši, Srbac, Šekovici, Vukosavlje, Donji Žabar, Čelinac, Brčko.

Fizička lica koja ispunjavaju uvjete se pozivaju da dostave prijave s potrebnom dokumentacijom, najkasnije do 28. rujna 2015. godine do 13:00 sati. Sve prijave slati na [email protected] ili direktno u urede UNDP-a u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli i Doboju.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja tijekom perioda podnošenja prijava, podnosioci zahtjeva mogu direktno uputiti pitanja, upite i zahtjeve u pisanoj formi, na broj faksa +387 33 552 330 ili e-mail [email protected]
Potpune informacije su dostupne OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Busovački umirovljenici u Baškoj Vodi

Busovački umirovljenici posjetili Bašku Vodu [FOTO]

Škola integriteta u Travniku

Škola integriteta na Sveučilištu / Univerzitetu ‘VITEZ’