Utorak, 5 srpnja, 2022

Izlazi neobjavljena pjesma Đorđa Balaševića

Pročitajte i ovo

Na rođendan Olivere Balašević, 29. travnja ove godine, obitelj Balašević će predstaviti dopunjeno izdanje zbirke pjesama “Dodir svile” Đorđa Balaševića.

Navodno će izdanje biti obogaćeno intimnim prepiskama Olivere i neprežaljenog kantautora, pišu srpski mediji.

Isti dan Balaševići će predstaviti i neobjavljenu pjesmu Đorđa Balaševića.

Olivera je potvrdila vijesti o dopunjenom izdanju kultne zbirke pjesama.

Ovih dana iz tiska izlazi knjiga istog naslova, ali u njoj neće biti sve već viđeno. To će biti analogija onih pjesama koje smo već čitali i slušali sami, pjevali zajedno, uz koje smo se zaljubljivali, mamili ove i one suze. Na novim stranicama naći će se i autopoetički prozni radovi, kao i novi stihovi, koji su se dosad slušali samo u Ulici Jovana Cvijića 33.

Tempo promocije diktirat će ritam odabranih pjesama koje će se odsvirati, a čut će se i Đoletova priča o serenadi, premijerno, iz obiteljske arhive. Kada mrak bude prizvao dovoljno zvijezda nad Salajkom, premijerno će se predstaviti i ta pjesma. Ponovo ćemo slušati Đorđa, kaže Olivera.

Trenuci provedeni s Njim su zapravo desetljeća… Trenuci bez njega su oceani tišine i teško da ih možemo preimenovati! Ali i s Titanika ima preživjelih, a kako ne bi bilo s Bele lađe Panonskog mornara, mog Đorđa?! Naša djeca i ja smo hrabro prihvatili neminovnost.

Ne prođe dan, a da se ne pusti suza, onako dječje kroz smijeh, prisjećajući se života i odrastanja uz njegovu ljubav, brižnost, duhovitost…, zaključila je za srpsku Gloriju Olivera Balašević.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Viteški ljetopis od sada dostupan i u Gradskoj knjižnici Vitez

Viteški ljetopis, nova knjiga koja je iz tiska izašla prije dva tjedna od ovoga tjedna dostupna je svim zainteresiranim...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo