Izlazi neobjavljena pjesma Đorđa Balaševića

Na rođendan Olivere Balašević, 29. travnja ove godine, obitelj Balašević će predstaviti dopunjeno izdanje zbirke pjesama “Dodir svile” Đorđa Balaševića.

Navodno će izdanje biti obogaćeno intimnim prepiskama Olivere i neprežaljenog kantautora, pišu srpski mediji.

Isti dan Balaševići će predstaviti i neobjavljenu pjesmu Đorđa Balaševića.

Olivera je potvrdila vijesti o dopunjenom izdanju kultne zbirke pjesama.

Ovih dana iz tiska izlazi knjiga istog naslova, ali u njoj neće biti sve već viđeno. To će biti analogija onih pjesama koje smo već čitali i slušali sami, pjevali zajedno, uz koje smo se zaljubljivali, mamili ove i one suze. Na novim stranicama naći će se i autopoetički prozni radovi, kao i novi stihovi, koji su se dosad slušali samo u Ulici Jovana Cvijića 33.

Tempo promocije diktirat će ritam odabranih pjesama koje će se odsvirati, a čut će se i Đoletova priča o serenadi, premijerno, iz obiteljske arhive. Kada mrak bude prizvao dovoljno zvijezda nad Salajkom, premijerno će se predstaviti i ta pjesma. Ponovo ćemo slušati Đorđa, kaže Olivera.

Trenuci provedeni s Njim su zapravo desetljeća… Trenuci bez njega su oceani tišine i teško da ih možemo preimenovati! Ali i s Titanika ima preživjelih, a kako ne bi bilo s Bele lađe Panonskog mornara, mog Đorđa?! Naša djeca i ja smo hrabro prihvatili neminovnost.

Ne prođe dan, a da se ne pusti suza, onako dječje kroz smijeh, prisjećajući se života i odrastanja uz njegovu ljubav, brižnost, duhovitost…, zaključila je za srpsku Gloriju Olivera Balašević.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Plenković: “Milanovićevu štetu za interese Hrvata u BiH neće isprati ni mostarske kiše”

Milanović: Perkoviću bih dao još 30 godina jer je zaslužan za osnivanje HDZ-a