Izaslanstvo Udruge policajaca Hrvatskih branitelja u BiH posjetilo ministra MUP-a PŽ Željka Nedića i ministra Matu Jozića

Izaslanstvo Udruge policajaca Hrvatskih branitelja u BiH posjetilo je danas Posavsku županiju i sastalo se s ministrom MUP-a Posavske županije Željkom Nedićem i nakon toga na radnom ručku s federalnim ministrom pravde Matom Jozićem.

Udruga policajaca Hrvatskih branitelja u BiH je udruga koja okuplja policijske službenike koji su tijekom rata časno i dostojanstveno branili svoje domove i stoljetna ognjišta.

Udruga čiji je predsjednik Busovljak Josip Marić neumorno radi na ostvarivanju statutarnih ciljeva, a uz to udruga je aktivna i na obljetnicama diljem Bosne i Hercegovine. Tako smo članove i predstavnike ove udruge mogli vidjeti na obilježavanju 28. godišnjice stradanja na Busovačkoj planini, na obljetnicama u Zenici, Putišu, Dusini, Križančevu selu, Buhinim kućama i sl. Obilježili su i obljetnicu u kojoj je ubijen ministar FMUP-a Jozo Leutar. Od značajnijih aktivnosti svakako treba spomenut i konstruktivan sastanak s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem.

Između ostalog, članovi udruge nastoje obići sve ministre unutarnjih poslova u županijama gdje Hrvati žive. Prvo su posjetili ministra unutarnjih poslova ŽSB-a Feliksa Vidovića, nedavno i ministra MUP-a HNŽ-a Slađana Bevandu, ministra MUP-a HBŽ-a Maria Lovrića te ministra MUP-a Zapadnohercegovačke županije Davida Grbavaca.

Ove sastanke Udruga policajaca Hrvatskih branitelja u BiH održava kako bi ispunila svoje zacrtane ciljeve te nadležne upoznala s ciljevima koje planiraju ostvariti tijekom 2022. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

VIDEO Predsjednik FBiH Čavara o pregovorima o izmjenama Izbornog zakona

Izabran izvođač radova za brzu cestu Lašva – Nević polje