spot_img
Subota, 9 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

IZASLANSTVO KLUBA HDZ-a BiH – HNS-a ZD PFBIH SLUŽBENO POSJETILO OPĆINU VITEZ

Izaslanstvo Kluba zastupnika HDZ-a BiH – HNS-a u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH danas je službeno posjetilo Općinu Vitez gdje se sastalo s općinskim načelnikom Borisom Marjanovićem.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a BiH – HNS-a Marijan Klaić zahvalio je općinskom načelniku Borisu Marjanoviću na dobrodošlici, te istaknuo kako je cilj današnjeg posjeta razmotriti stanje ne samo u općini Vitez, već i u cijeloj Županiji Središnja Bosna, kako bi se utvrdio daljnji tijek suradnje u vidu potpore onim projektima koji će dodatno unaprijediti životne uvjete u ovoj Županiji.
Načelnik Boris Marjanović zahvalio je izaslanstvu na posjetu te ih upoznao sa stanjem u općini Vitez. Također, izrazio je zadovoljstvo suradnjom općinske i federalne razine vlasti, ocijenivši je vrlo uspješnom i produktivnom, obzirom na niz projekata realiziranih uz potporu iste.
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je kako je sinergija svih razina vlasti dovela do realizacije mnogih projekata i potpore značajnim javnim ustanovama, a sve na dobrobit žitelja u Županiji Središnja Bosna.
Dopredsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Mladen Bošković izrazio je zadovoljstvo današnjim posjetom, te se dotaknuo aktualne političke situacije i sveukupnih odnosa u Federaciji BiH.
Tijekom posjeta, razgovarano je o nizu strateških projekata, među kojima i o projektu izgradnje brze ceste Lašva – Nević polje, kao i o potpori javnim ustanovama u ŽSB, posebice zdravstvenim, s ciljem stabilizacije zdravstvenog sektora. Dogovoreno je daljnje zalaganje za unapređenje sveukupnog života u općini Vitez, ali i u cijeloj Županiji Središnja Bosna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM