Islamistički portal na bošnjačkom jeziku pokolj u Parizu nazvao “radosnom viješću”

INTERNETSKI portal Vijesti ummeta na bošnjačkom jeziku, koji podržava Islamsku državu, s guštom je izvijestio o pokolju u Parizu. Naveli su da se radi o “radosnoj vijesti za sve iskrene muslimane”.
Izvor: Index.hr

“RADOSNA VIJEST ZA SVE ISKRENE MUSLIMANE!!!

Zahvala samo tebi pripada o Allahu naš.

Jučer je izveden veliki napad s oko 10 napadača na mušrike Francuze. Napad su izvela braća koja su bila naoružana eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza.

Jedan od napada je izveden na ulazu u stadion na kojem su jučer navečer Francuska i Njemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gdje je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih grupa. Na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika.

Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Allaha da ih primi i uvede u najveće džennetske odaje. Amin.

O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigdje na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah”, napisali su na portalu.

Podsjetimo, portal Vijesti Ummeta, koji se hvali kako objavljuje istinu koja se drugdje skriva, s velikim je zadovoljstvom objavio i vijest o smaknuću Tomislava Salopeka, kao i fotografiju na kojoj se tvrdi da je njegovo obezglavljeno tijelo, a koju niti jedan drugi medij nije prenio.

U BiH mjere sigurnosti na najvišoj razini

U međuvremenu, mjere sigurnosti podignute su na višu razinu u Bosni i Hercegovini nakon terorističkih napada u Parizu.

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić izjavio je da su mjere pripravnosti u BiH na višoj razini, među kojima je i pojačano osiguranje zgrada diplomatsko-konzularnih predstavništava. Ministar je dodao kako nema sigurnosnih informacija o potencijalnim terorističkim prijetnjama, niti spoznaja da je sigurnosno stanje narušeno nakon sinoćnjeg napada u Parizu.

Predsjedništvo BiH oštro je osudilo napade.

“Ovaj podli, kukavički i bezumni čin ubijanja nevinih ljudi nije udar samo na Pariz i Francusku, već na cjelokupno čovječanstvo i demokraciju. Ne smijemo podleći strahu i panici, nego ojačati svoju odlučnost da se nikada ne prestanemo boriti protiv terorizma”, rekao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Izrazio je sućut svim obiteljima žrtava, predsjedniku Francuske Françoisu Hollandeu i narodu Francuske.

Izvor: Index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marinko Gilja, EP HZ HB

Gilja: Moguće krivične prijave protiv bivše Uprave Elektroprivrede HZ HB

Obvezna zimska oprema u BiH

Od danas obavezno posjedovanje zimske opreme