Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Imena: Vlada popunila upravne i nadzorne odbore

Pročitajte i ovo

Na razdoblje od četiri godine imenovani su članovi Nadzornog odbora Zavoda za javno zdravstvo FBiH u sastavu Ludvig Letica, predsjednik, te članovi Arif Velić i Sanjin Musa.

Vlada FBiH u četvrtak je razriješila dužnosti dosadašnje članove upravnih i nadzornih odbora više zdravstvenih odbora u Federaciji BiH, te imenovala nove.

Na razdoblje od četiri godine imenovani su članovi Nadzornog odbora Zavoda za javno zdravstvo FBiH u sastavu Ludvig Letica, predsjednik, te članovi Arif Velić i Sanjin Musa.

Na isto razdoblje imenovani su i članovi Upravnog odbora ovog zavoda u sastavu Mirza Terzo, predsjednik, te članovi Marina Bera, Lejla Pašović Kovač, Slađana Šarac i Adnana Maksumić.

Također, na razdoblje od četiri godine, danas su imenovani i članovi Nadzornog odbora Zavoda za transfuzijsku medicinu FBiH i to Jadranka Knežević, predsjednica, te članovi Mevlida Paldum i Sanela Dostović-Halilović.

Imenovani su i članovi Upravnog odbora ovog zavoda, i to Dženana Bešlija, predsjednica, te članovi Anamarija Magazinović, Ivana Talić, Lejla Rožajac i Elma Ćatović Baralija na razdoblje od četiri godine.

Vlada FBiH je, na razdoblje od četiri godine, imenovala članove upravnih odbora Univerzitetsko kliničkog centra Sarajevo i Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Tako je Jasmin Kapetanović imenovan za predsjednika Upravnog odbora KCUS-a, a Lejla Brčić, Ernela Eminović, Muvedeta Butmir-Ćedić, Ajdin Zulić, Diana Štimjanin – Koldžo, Nusret Popović, Mladen Čuturić, Amra Karić i Josip Nikolić za članove.

Za članove Upravnog odbora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar imenovani su Miro Leventić, predsjednik, te članovi Zvonko Landeka, Edin Obradović, Vedran Marčinko, Vesna Brkić, Senada Vujica, Fila Raguž, Ružica Biloš, Snježana Marić i Nedžad Jusić.

Vlada FBiH je imenovala i privremeni Upravni odbor Javne zdravstvene ustanove Univerzitetski klinički centar Tuzla, na razdoblje do tri mjeseca, u sastavu Emir Softić, ppredsjednik, te članovi Adnan Muslimović, Dževad Ahmetović, Adnan Behram, Azra Gutić-Hodžić, Tomislav Marić i Jasmin Osmančević.

Danas su razriješeni vršitelji dužnosti predsjednika i članova Nadzornog odbora J.P. Filmski Centar Sarajevo, d.o.o.

Za nove vršitelje dužnosti su, do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca, imenovani Ante Batarilo, predsjednik, te članovi Izet Bajrović i Adnan Džindo.

Za sudjelovanje u radu i odlučivanju na Skupštini JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo Vlada je opunomoćila Jasminu Pašić, ističe se u priopćenju Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo