spot_img
Četvrtak, 7 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Idući tjedan počinje manifestacija “Božić u Busovači”

Tradicionalna blagdanska manifestacija „Božić u Busovači“, koju organizira OO HDZ-a BiH Busovača u suradnji s udrugom „Mladi zajedno“ počinje u subotu, 26. studenoga 2022. godine s početkom u 18 sati.

I ove godine, posjetitelji manifestacije, moći će uživati u prigodnom zabavnom programu i bogatoj gastronomskoj ponudi u adventskim kućicama i to sasvim BESPLATNO! Naime, u želji da svojim sugrađanima uljepšaju ovo blagdansko vrijeme, organizatori i ove godine daruju svim posjetiteljima potpuno besplatnu vrhunsku božićnu zabavu!

Kod svake adventske kućice nalazit će se kutija za dobrovoljne priloge posjetitelja, sukladno njihovim mogućnostima, a prikupljeni iznos bit će usmjeren za humanitarne svrhe.

Cjelokupna manifestacija bit će održana u Ulici branitelja Domovine, ispred župne crkve svetog Ante Padovanskog u Busovači, gdje će biti postavljene adventske kućice i bina na kojoj će nastupiti dobropoznati busovački glazbenici, ali i iz susjednih općina.

Radno vrijeme adventskih kućica bit će subotom i nedjeljom od 18 sati.

Manifestacija „Božić u Busovači“ bit će održana prema sljedećem rasporedu:

26. i 27. studenoga – zabavni program

4. prosinca – dječja zabava u povodu svetog Nikole

3., 11., 17. i 18. prosinca – zabavni pogram

Detaljan program manifestacije bit će objavljen na Facebook stranici Božić u Busovači i na internetskom portalu hrvatski.ba, koji je medijski pokrovitelj ove manifestacije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM