Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Huseinu Kavazoviću zasmetala izjava Vinka Puljića: “U to nitko normalan ne treba sumnjati, pa ni kardinal, moj dosadašnji prijatelj…”

Pročitajte i ovo

“Odbacujem kao musliman tendenciozno intoniranu izjavu kardinala Vinka Puljića vezanu za moje obraćanje na Karićima, a koju je dao za RTV Herceg-Bosne”, izjavio je Kavazović za Preporod.info.

Kardinal Puljić je gostujući u programu RTV Herceg-Bosne izjavio da mu je žao zbog izjave reisul-uleme na Karićima, a koja se odnosi na “prebrojavanje” Bošnjaka, jer je njom reisul-ulema “zatvorio vrata normalnom dijalogu”.

Reisul-ulema je rekao kako je njegovo obraćanje bilo refleksija na izjavu Bakira Izetbegovića, te da se odnosilo na one koji godinama prijete secesijom i sukobom na prostoru BiH ako se ne udovolji njihovim zahtjevima.

“Da, muslimani bi se u tom slučaju sigurno branili od agresije i u to nitko normalan ne treba sumnjati, pa ni kardinal Vinko Puljić, bivši vrhbosanski nadbiskup, i moj dosadašnji prijatelj”, poručio je reisul-ulema Kavazović.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Masno plaćaju noćenje u Ibrinoj sobi duhova (VIDEO)

Ibrahim Kargić iz Zenice poznatiji kao bh šeret "Tata čaršija" uveseljava ljude diljem svijeta svojim pošalicama i doskočicama. Međutim...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo