Humanitarna organizacija “Budi dio hajra” nastavlja pomagati potrebitima

0
93
U proteklom periodu  volonteri Humanitarne organizacije “Budi dio hajra” su posjetili porodicu Zahirović iz Novog Travnika i tom prilikom uručili higijensko-prehrambeni paket.

 ”Zekija je teškog zdravstvenog stanja. Ona živi sa sinom i kćerkom. Kćerka je također vrlo lošeg zdravlja i često zajedno potraže pomoć u Domu zdravlja u Novi Travnik.

 Ova porodica se obradovala kada smo je posjetili, te su zahvalili srdačno na doniranoj pomoći. Ovoj porodici želimo puno zdravlja i sreće u daljnjem životu”  – kazao je za naš portal Adnan E. Čolo, direktor H.O. ”Budi dio hajra”.

Aktivisti organizacije ˝Budi dio hajra˝ su 8. travnja 2019. godine obradovali i porodicu Šišić iz Lašve, točnije njihovu djecu.

”Naime, nakon iskazane želje naših plemenitih donatora da posjete Amru, Samru i Saida uputili smo se prema selu Lašva. Djeca su vidno obradovana poklonima, te su nas upitali kada ćemo opet doći. Ovo je naša treća posjeta porodici Šišić, a ovoga puta djecu smo obradovali slatkišima, igračkama, odjećom i obućom. Amra, Samra i Said su nas ispratili s osmjehom na licu uz želju da im opet dođemo.  U ime H.O. ”Budi dio hajra” zahvaljujemo se našim donatorima koji redovno prate naše aktivnosi. Izuzetno nas raduje što smo bili u prilici posjetiti ovu porodicu, a nastojat ćemo slične projekte pomagati i u budućnosti” – kazao je  Adnan E. Čolo, direktor H.O. ”Budi dio hajra”.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.