spot_img

Hrvat iz središnje Bosne spavao je na klupi u Frankfurtu, a tri desetljeća kasnije niže uspjehe i surađuje sa slavnim Ericom Robertsom

Slavni holivudski glumac Eric Roberts glumi u filmu „…it’s Love? – You can never be ready“, hrvatskog producenta, redatelja i glumca Bare Vardića koji već godinama živi i radi u bavarskom Rosenheimu, piše Fenix magazin.de.

Nagrađivanom glumcu i bratu još slavnije Julije Roberts u filmu se pridružila glumačka postava iz Njemačke, Hrvatske, Španjolske, Švicarske i Amerike.

Među glumcima je poznati hrvatski glumac Slaven Knezović, njemački glumci Claudia Riedel, Holger Menzel i Ulf Lehner, Angelo Borer iz Švicarske, Christiane Dollman iz Španjolske, Calvin E. Burke iz Amerike. Na filmskom ekranu u ovom filmu gledatelji će moći vidjeti i nekad jednu od popularnijih hrvatskih pjevačica Nikitu Ivošević te hrvatskog manekena Juru Jakovljevića. Glavnu mušku ulogu u filmu ima Bare Vardić koji glumi medicinskog tehničara Bareka.

– Film traje dva i pol sata. Riječ je o humorističnom filmu s elementima tužne drame. Tema filma se vrti oko 35-godišnjeg Hrvata Bareka (Bare Vardića) koji radi kao medicinski tehničar u jednoj njemačkoj bolnici i prelijepe 25-godišnje Njemice Sandy (Claudia Riedel).

Budući ona ima dobar posao u internacionalnoj banci na čijem je čelu čovjek kojeg zovu Bigg Boss (Eric Roberts) u početku je ne zanima muškarac koji pomaže pri liječenju i njegovanju bolesnih osoba, ali je zanima njegov rođak, mladi njegovatelj u bolnici Mario, odnosno Mandžo (Jure Jakovljević). Kako bi se zbližila sa zgodnim Mandžom, koji za nju puno ne mari, Sandy ulazi u vezu s Barekom. No, Mandži uskoro dolazi djevojka Marija iz Hrvatske, a Sandy zbog ljubomore spava s Barekom te nakon nekog vremena ostaje trudna.

Veza Bareka i Sandy počela je na Božić, a završila na Valentinovo. Barek koji iz propalog braka ima 15-godišnju kćer Billy i 12-godišnjeg sina Boboa, nakon dugo godina ponovno istinski voli, ali ljubav mu u početku nije uzvraćena. Stoga se usredotočuje na snimanje filma, Sandy zataji da je trudna, dobiva promaknuće i odlazi raditi u središnju banku Euro city bank na mjesto tajnice šefa banke (Eric Roberts). Poslije nekoliko mjeseci banka ulazi u financijske probleme i zaposlenici gube posao. Među njima je i Sandy koja uskoro rađa djevojčicu. No, Barek ne zna da ima kćer sa Sandy, koja je promijenila svoje životne prioritete i uživa u ulozi majke. Nakon četiri godine, Barek uspijeva u filmskoj industriji, a Sandy mu dolazi na premijeru filma. Dovodi mu kćer koja napokon upoznaje oca. To sve iz radnje filma za Fenix-magazin je otkrio Bare Vardić.

Izvor: Fenix magazin.de / Marijana Dokoza

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti