Srijeda, 7 prosinca, 2022

Hladnjača iz SBŽ isplatila sve kooperante iz 2022. sezone po najvišim cijenama

Pročitajte i ovo

Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante da je uspješno završena još jedna otkupna sezona i da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. isplatila svu količinu otkupljene maline sorte Vilamet, Miker i Polka po najvišim tržišnim cijenama u Bosni i Hercegovini.

Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2022. godinu, te ponovo potvrdio da je siguran poslovni partner i da je brza isplata po najvišim cijenama, kao i zaštita naših proizvođača primarni poslovni cilj kompanije.

Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresovane nove proizvođače maline – sorte Vilamet, Miker i Polka sa područja opština: Kiseljak, Visoko, Busovača, Fojnica, Kreševo, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline za 2023. godinu.

Našim kooperantima i u narednoj otkupnoj sezoni će biti obezbjeđen organiziran otkup i ambalaža, sigurna isplata s najboljim cijenama i najbržom isplatom na tržištu, subvencioniranje paketa kemijske zaštite, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline.

Ugovori za sezonu 2023. se mogu potpisati svakog radnog dana u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji i u ovoj godini a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.

IZVOR:Avaz.ba

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Vozač iz Viteza zadobio teške tjelesne ozljede i prebačen je na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu

Jutros je u Vitezu na magistralnoj cesti M-5 kod mjesnog groblja Topala dogodila se teža prometna nesreća u kojoj...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo