spot_img

Gradski bazen u Novom Travniku uskoro otvara sezonu kupanja!

Prije nekoliko dana Ladies and Gentlemen Night na Gradskom bazenu oduševio je Novotravničane, a obnovljeni bazen impresionirao je sve posjetitelje. Nakon završetka događaja sve građane zanimalo je kada bazen otvara sezonu kupanja, a iz JP “ORŠK” Novi Travnik stiglo je i priopćenje vezano na tu temu koje prenosimo u cijelosti..

“Poštovani sugrađani,

Želimo Vas obavijestiti kako Gradski bazen trenutno nije u funkciji. Prije nekoliko dana su završeni građevinski radovi koji se odnose na rekonstrukciju bazena, no za potpuno otvaranje potrebno je još nekoliko dana kako bi se završile sve potrebne administrativne radnje i osigurali svi potrebni uvjeti za Vaše sigurno i ugodno korištenje. Naglašavamo kako dozvole nije moguće dobiti prije okončanja radova.

Svjesni smo koliko se veselite ponovnom otvaranju bazena i zahvaljujemo Vam na strpljenju. Radimo na tome da sve potrebne postupke završimo što je brže moguće kako bismo Vam uskoro mogli omogućiti njegovo korištenje.

Očekujemo kako će bazen biti spreman za korištenje u najkraćem mogućem roku, a o točnom datumu otvaranja bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naših službenih kanala komunikacije.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i podršci.“, stoji u priopćenju.

Notra.ba

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti