Glumila je Ivanu u “Lud, zbunjen, normalan”, a seriju je napustila zbog šokantnog razloga

Glumica Gordana Boban u seriji ‘Lud,zbunjen, normalan’ utjelovila je lik tajnice Ivane koja je bila zaposlena kod Faruka u produkcijskoj kući Akord. No, omiljenu je seriju na žalost mnogobrojnih gledatelja iznenada napustila, a koji pravi razlog njezina odlaska i i danas veliki dio domaće publike ne zna.

U jednom od intervjua koje je dala za BiH medije glumica je otkrila kako je projekt napustila zbog kontroverznog sadržaja.

 | Autor : Screenshoot

– Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je mnogo epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak- kazala je Gordana za BiH medije i objasnila što joj je točno zasmetalo u scenariju.

– Ova epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u obiteljskoj seriji koja se emitira u prime time terminu prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja u kojima ima mnogo djece, uopće nije prikladan – zaključila je glumica koja je svojim odlaskom iz najgledanije serije u regiji rastužila brojne gledatelje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kandidat za načelnika Travnika Mirsad Peco preminuo danas

Američki mediji: Trump je konačno priznao poraz