GALERIJA: Svečano otvoren Božićni sajam kod adventskih kućica

Danas je kod adventskih kućica svečano otvoren Božićni sajam Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Busovača, kao dio projekta „Božić u Busovači 2020“.

Sajam je svečano otvorila predsjednica OO Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Busovača Ankica Komšić.
„Članice Zajednice žena, pored svih epidemioloških mjera, vrijedno su pripremale za ovaj Sajam kako bi dale svoj doprinos blagdanskom ugođaju u našoj Busovači. Naravno,u organizaciji smo imali potporu naših dužnosnika: predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, ministrice financija u Vladi ŽSB Mirjane Plavčić, zastupnice u Saboru ŽSB Suzane Krišto, predsjedatelja Općinskog vijeća Busovača Josipa Mravka i svih dragih ljudi koji sudjeluju u organizaciji projekta „Božić u Busovači“. Hvala svima na iskrenoj potpori, posebice mojim članicama Zajednice žena koje su odvojile svoje vrijeme kako bi svima nama uljepšale ove blagdanske dane tijekom cijelog Adventa“, kazala je predsjednica Zajednice žena Ankica Komšić.
Ove godine, Božićni sajam je organiziran u smanjenom kapacitetu, zbog epidemioloških mjera, ali je uistinu bogata ponuda na štandovima, od božićnih dekoracija do tradicionalnih domaćih proizvoda. Osim prodajnog, Božićni sajam Zajednice žena je i humanitarnog karaktera, i želja organizatora je da svi zajedno pomognemo onima u potrebi i uljepšamo im ove blagdanske dane.
FOTO:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

FOTO: Završen 9. Božićni turnir u ženskoj odbojci – odbojkašicama Busovače drugo mjesto!

NEVJEROJATNA HRVATSKA, SAVRŠENA OBRANA, ČUDESNA PIJEVIĆ, DANSKA RAZBIJENA, MEDALJA JE NAŠA!