Frano Šafradin iz Busovače prvak Balkana u jiu jitsuu

Na radost brojnih Busovljaka mladi Frano Šafradin iz Busovače postao je prvak Balkana u jiu jitsuu

U subotu je u Banjaluci održan Svjetski kup te 12. balkansko prvenstvo u jiu jitsuu. Svoje vještine pokazalo je više od 600 natjecatelja iz 18 država, a među njima i članovi Kluba borilačkih vještina “Sensei” Busovača.

Najveći uspjeh ostvario je Frano Šafradin u juniorskoj +94 kg kategoriji s osvojenim prvim mjestom i titulom “Prvak Balkana”. Treće mjesto i brončanu medalju u spomenutoj kategoriji osvojio je Josip Komšić, također član KBV “Sensei” Busovača.

Dorijan Lovrić, jedan od najmlađih natjecatelja iz Busovače, osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju u kategoriji -50 kg do 12 godina.

“Prije svega ovo je jedno divno sportsko iskustvo. Za svoj uspjeh zahvaljujem trenerima Predragu Kriliću, Peri Lovriću i Andreju Gardavskom. Bez njih ovo sve ne bi bilo moguće. Njihovo znanje i zalaganje, a i moj trud su se ipak isplatili. Dao sam sve od sebe da pobijedim protivnika iz Rumunjske te smatram da su sva naša odricanja, treninzi i “žrtve” urodili plodom. Nadam se i još većim sportskim podvizima u ovoj samo još jednoj od mnogih stepenica u mom životu. Iskrene čestitke upućujem i mojim prijateljima iz kluba koji su također postigli dobre rezultate. Također, želim se zahvaliti i Tihomiru Šantiću za njegov izuzetan doprinos klubu”, rekao je za www.grad-busovaca.com portal Frano Šafradin, prvak Balkana u jiu jitsuu.

Bez medalja na ovom natjecanju (Svjetski kup) ostali su Antonio Krilić i Bojan Krilić, oni su poraženi u polufinalu. Jedina ženska predstavnica kluba iz Busovače, Ivana Bošnjak zbog ozljede je prekinula natjecanje.

Čestitamo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

FIS Vitez

Tražite posao? Poduzeću FIS d.o.o. Vitez potrebni radnici

Predsjednik FBiH Marinko Čavara posjetio Elektroprivredu HZ HB