Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022

FPN Sveučilišta/Univerziteta ‘VITEZ’ organizira okrugli stol o temi ‘Borba protiv korupcije i organiziranog kriminaliteta’

Pročitajte i ovo

S ciljem ukazivanja na značaj borbe protiv korupcije i organiziranog kriminaliteta na području BiH, Fakultet pravnih nauka Sveučilišta/Univerziteta ‘VITEZ’ Vitez u suradnji s MUP-om KSB/SBK, 15.9.2015.godine organizira okrugli stol o temi ‘Borba protiv korupcije i organiziranog kriminaliteta’.

O utjecaju korupcije i organiziranog kriminaliteta na zapošljavanje i privredni razvoj Bosne i Hercegovine, problemima koje sa sobom nosi korupcija i organizirani kriminalitet te o organiziranom kriminalitetu kao pojavi ugrožavanja privrede i društva, koruptivnim krivičnim djelima i procesuiranju krivičnih djela iz oblasti korupcije i organiziranog kriminaliteta govorit će stručnjaci iz oblasti pravosuđa, predstavnici policije te ugledni predavači Fakulteta pravnih nauka.

U rad Okruglog stola uključit će se i studenti dodiplomskog, magistarskog i doktorskog studija zajedno sa svojim mentorima.

Okrugli stol će se održati u zgradi Sveučilišta/Univerziteta ‘VITEZ’ u Travniku s početkom u 11:00 sati.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Foto dana: Slavlje na busovačkim ulicama, vatreni navijači iz Busovače uz hrvatsku reprezentaciju!

Hrvatska nogometna reprezentacija briljantno je slavila protiv Kanade rezultatom 4:1! Slavi se u  Kataru gdje se igra Svjetsko nogometno prvenstvo,...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo