- Marketing -
Ponedjeljak, 27 rujna, 2021
- Marketing -

FOTO | U Busovači održane ljetne interaktivne radionice za djecu od 3-10 godina

Pročitajte i ovo

VIDEO: Većina stanovnika Kreševa cijepljena barem jednom dozom cjepiva

Kreševo je jedna od rijetkih lokalnih sredina koja nema većih problema sa broj zaraženih koronavirusom. Većina stanovnika je cijepljenja...

Voditeljica u programu uživo naglo pala pred kamerama, krivac je pas

BBC-jeva reporterka Carol Kirkwood (59) u ponedjeljak ujutro javila se s Chelsea Flower Showa kada ju je zlatni labrador iznenada povukao dok ga...

Dvojica pripadnika HVO-a dobili spor u Strasbourgu

Europski sud za ljudska prava presudio je da je Hrvatska prekršila pravo na mirno uživanje vlasništva dvojici bivših pripadnika...

Udruga UZOR iz Busovače i HUM u Središnjoj Bosni za djecu uzrasta od 3 do 10 godina organizirali su prvu interaktivnu ljetnu radionicu.

U nedjelju, 4.srpnja. 2021. godine održane su prve dvije ljetne interaktivne radionice za djecu uzrasta od 3 do 10 godina.

Prva radionica održana je u terminu od 12:00 do 15:00 sati, za djecu uzrasta od 7 do 10 godina.

“Uvodni dio radionice namijenjen je za međusobno upoznavanjesudionika i voditeljice radionice. Nakon toga, prešli smo na aktivnost kojom nastojimo ojačati grupnu koheziju i povezivanje, a zove se “Hodao bih kilometrima”. Cilj je pored grupne povezanosti bio upoznavanje sebe, drugih, ali i svojih potreba. Sljedeća planirana aktivnost bila je kreiranje “piramide života”, s ciljem promišljanja o problemu egzistencije i izgradnje vlastitog sustava vrijednosti. Ovom aktivnošću djeca su imala priliku osnovne ljudske potrebe složiti prema važnosti u piramidu, nakon čega smo kao zaključak aktivnosti razmijenili iskustva i razmišljanja. Zaključak ove aktivnosti bilo je razvrstavanje navedenih potreba na tjelesne i društvene potrebe”, piše na Facebook stranici Udruge UZOR.

- Advertisement -

 U nastavku su slijedile igre Pictionary i Pantomima kao prilika za zabavu i odmor, ali i učenje.

Druga radionica za djecu uzrasta od 3 do 6 godina održana je u terminu od 16:00 do 19:00 sati.

“Sam početak obilježili smo likovnim aktivnostima i međusobnim upoznavanjem, nakon čega smo prešli na niz aktivnosti kojima smo vježbali finu motoriku i koordinaciju oko-ruka.  Sljedeća aktivnost bila je jezična igra “Slušaj i otkrij neobično” u kojima djeca prepoznaju određene nelogičnosti i nude ispravna rješenja i pravilnu formulaciju. Za kraj smo igrali omiljene dječje igre poput “Dan-noć” i “Leti, leti”, kao i igre za vježbanje koordinacije i percepcije”, stoji u izvješću s radionice.

Radionice će se realizirati svake nedjelje u dva termina: I. radionica počinje u 12:00, završava u 15:00 sati i namijenjena je djeci od 7 do 10 godina. II. radionica počinje u 16:00 i završava u 19:00 sati, namijenjena djeci uzrasta od 3 do 6 godina. Planirane radionice realiziraju se u prostorijama udruge UZOR u Busovači (Ulica Branitelja domovine b.b., do gradskog parka).

Realizatori radionice ovom prilikom su zahvalilii roditeljima na ukazanom povjerenju.

Prijaviti se možete na broj telefona 063 908 035 ili putem Facebook i Instagram stranice udruge UZOR Busovača. (Kontakt osoba je Marija Čalić, voditeljica radionica).

Pogledajte našu fotogaleriju:

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

U teškoj prometnoj nesreći u Bukovcima smrtno stradala jedna osoba

U poslijepodnevnim satima na magistralnom putu M5 Busovača – Kiseljak dogodila se teška prometna nesreća, u kojoj je sudjelovalo...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo