Srijeda, 20 siječnja, 2021

Foto: Obitelji Patković iz Podjela doniran materijal za krov

Pročitajte i ovo

VIDEO| Žepče: Novo naselje bit će dom 106 mladih obitelji

Žepče je sredina sa najviše obrta u državi u odnosu na broj stanovnika. Mnogo je projekata koji su planirani...

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Kroz godinu – 17. 01. 2020.

Danas je druga nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su redovitim rasporedom. Danas je sv. Anto, pustinjak....

VIDEO: SIP još nije riješio pitanje imenovanja načelnika Travnika

Rezultati izbora za načelnika Travnika potvrđeni su još 15. prosinca. Mirsad Peco, kandidat SDA koji je dobio najveći broj...
Članovi humanitarne organizacije ”Budi dio hajra” iz Busovače svakodnevno su na terenu te pomažu ugrožene obitelji naše domovine. Direktor H.O. ”Budi dio hajra” Adnan Čolo i zamjenik općinskog načelnika Edin Šabanović upriličili su zajedničku posjetu ovoj obitelji te odlučili da im priteknu u pomoć.

”Naime, obratio nam se demobilizirani borac Miralem Patković, te nas zamolio da ga posjetimo i uvjerimo se u kakvim uvjetima živi. Miralem živi sa suprugom u maloj kući, nemaju stalnih primaju, a žive uglavnom od poljoprivrede, rada na dnevnice, a imaju i nešto koza. Porodica Patković nam je istakla da im je najveći problem krov na kući koji je napravljen 80-tih godina, pokriven je salonitom i prokišnjava.

S obzirom na to da je ovo vrijedna, čestita i radišna obitelj odlučili smo da im priteknemo u pomoć. Tako smo zajedno sa Općinom Busovača ovoj obitelji porodici donirali kompletan građevinski materijal za novi krov koji će se početi raditi ovih dana. Vrijednost građevinskog materijala iznosi 4,140 KM, od čega je naša Organizacija uplatila 2,000 KM, a Općina Busovača 2,140 KM.

Ova akcija nam pokazuje da zajedničkim snagama možemo uraditi mnogo više za naše sugrađane. Također, koristim priliku da se zahvalim našim plemeniti donatorima koji podržavaju naše aktivnosti ” – kazao je za naš portal Adnan E. Čolo, direktor H.O. ”Budi dio hajra”.

Najčitanije zadnjih 7 dana

- Marketing -

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Busovača: Pronađeni ključevi

Pronađeni su ključevi. Vlasnik ih može preuzeti u prostorijama ABF centra u Busovači svaki radni dan od 7:30 do...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo