Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

FOTO: Obitelji Golub iz Busovače donirano 4.080 KM za izgradnju kuće

Pročitajte i ovo

Humanitarna organizacija “Dirhem” je putem organizacije Most Bro iz Danske osigurala 4.080 KM za peteročlanu obitelj Esada Goluba iz Busovače.Izvor: Dirhem.org

Esad Golub je nezaposleni branitelj. Živi sa suprugom i troje djece, od kojih dvoje ide u školu. Budući da su Esad i njegova supruga dugi niz godina na Zavodu za zapošljavanje, snalaze se na razne načine, a najčešće su to sezonski poslovi.

U razgovoru sa Esadovom obitelji saznali smo da žive u neprikladnim uvjetima za 21. vijek. Žive na katu očeve kuće gdje je dopremljena samo jedna prostorija.

Esad je prije par godina uspio sakupiti nešto novca te kupiti vikend kuću, a općina Busovača mu je osigurala krov za istu. Zahvaljujući donatorima iz organizacije Most Bro koji su donirali 4.080 KM, porodici Golub kupljen je materijal za opremanje donjeg kata kuće, te za jedan dio gornjeg kata. Isti je već stigao na gradilište, a ugradnja istog uveliko teče.

Kao što smo i naveli, nedostaje još jedan dio materijala koji bi koštao oko 2.000 KM, te je potrebno platiti priključak električne energije u iznosu od 1.800 KM.

Ovom prilikom, članovi Dirhema upućuju apel svim humanim ljudima da nastave pomagati ovu obitelj kako bi izgradili svoj novi dom. Sve uplate, sa naznakom “za obitelj Golub”, možete izvršiti putem Dirhemovog žiro računa. Pokažimo svoju humanost!

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

FOTO: Vatrena proslava pobjede Hrvatske, navijačko ludilo u Busovači!

Nogometna reprezentacija Hrvatske slavila je danas protiv reprezentacije Japana. U iznimno teškoj i neizvjesnoj utakmici Vatreni su uspjeli izjednačiti nakon...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo