FOTO: Nestvarnih 565 članova Hajduka na današnjoj akciji učlanjenja Torcide Vitez

Večeras je u Vitezu održano učlanjenje u Hajduk, a Torcida Vitez je na najbolji način odgovorila na krilaticu koja prati ovogodišnje učlanjenje u Hajduka, “Kako je nemoguće postalo normalno”

Nakon što su prošle godine postavili rekord po broju članova u dnevnoj akciji, ovoga puta su nemoguće učinili normalnim te učlanili ukupno 565 članova, podignuvši vlastiti rekord za 50 učlanjenih, piše Vitez.info.

“Kako je nemoguće postalo normalno? Vitez je na to pitanje večeras odgovorio na najbolji način! #prgavafamilija brojnija je za novih 565 članova koji su se danas učlanili u Vitezu, što je za 60 više u odnosu na prošlogodišnjih 505 članova! Hvala svim našim članovima iz Viteza, ali i braći po biloj krvi iz čitave Središnje Bosne te Ljubuškog, Mostara, Tomislavgrada koji su danas bili s nama. Hvala Nini, Dei, ali i Veri koje su danas bila s nama u ime Našeg Hajduka! Vitez cili oduvik je bili! Nemoguće to je naš cilj! Hajduk živi vječno!”, poručila je Torcida Vitez.

Torcida Vitez je i ove godine obećala kako neće koristiti nikakvu pitotehniku za dnevnu akciju, nego da će uplatiti Udruzi za osobe s poteškoćama u razvoju “Betanija” onoliko eura koliko bude učlanjenih članova na dnevnoj akciji. Ova humana geste viteške Torcide zasužnjenog svaku pohvalu.

Ovo je ujedno i rekord po broju učlanjenih članova u Hajduk, tijekom jednog dana u bilo kojoj sredini, što je još jedan od impresivnih uspjeha Torcide Vitez, ali i neizmjerne ljubavi navijača Hajduka u Vitezu i Središnjoj Bosni.

Izvor: Vitez.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prošle godine 119 osoba otkupilo kaznu zatvora, inflacija im ide na ruku

E-registar trgovaca zaštitio bi građane od prijevara na internetu