FOTO: Na Kuli počela izgradnja nove kapele

Ovaj je tjedan na katoličkom groblju “Kula” u Busovači počela izgradnja nove kapele.
Nova kapela će biti nešto veća od sadašnje, a uz to će biti i modernijeg izgleda. Uz kapelu, na groblju se planira izgradnja i nove ograde.
“Izgradnja kapele počela je prije 10-ak dana uz pomoć donacija. Ovih dana smo imali niz aktivnosti na uklanjanju stare i kopanju temelja za novu. Po završetku radova kapela će uistinu biti jedno moderno zdanje koje će krasiti katoličko groblje na Kuli”, istaknuo je za naš portal Jozo Laštro, jedan od članova Odbora za izgradnju.

Ovom prilikom Odbor za izgradnju poziva sve one koji gravitiraju groblju na Kuli da svojim novčanim prilozima pomognu izgradnju iste, kako one koji žive u našoj sredini tako i one rasute po svijetu. Izgradnju kapele je uz brojne mještane, između ostalih, pomogao i Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača na čelu s predsjednicom Mirjanom Plavčić i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB Busovača.

Izgradnja kapele provodi se u suradnji sa župnim uredom Župe sv. Ante Padovanskog u Busovači.

Više pogledajte u priloženim fotografijama.

Više informacija:
Jozo (Jozan) Laštro
063/488-022

Mato Laštro
063/846-463

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

SEC Travnik, Zvjezdana Nakić

Prvi dan nastave za polaznike obuke kroz “Program osposobljavanja za pružatelja podrške i asistencije osobama s intelektualnim poteškoćama”

Održana javna tribina „18. studeni“

U spomen na Vukovar i osnutak Hrvatske zajednice Herceg-Bosne