FOTO Ivica Cavi Tomičić u Italiji na Svjetskom prvenstvu u Ribolovu

Ovaj vikend u Italiji je održano Svjetsko prvenstvo u Ribolovu, disciplina umjetni mamci. Prvenstvo je održano na rijeci Bifernou u regiji Molise koja se nalazi na jugu Italije.

Sudjelovala je i reprezentacija Bosne i Hercegovine čiji je dio bio i poznati Busovljak, strastveni i uspješni ribolovac, Ivica Cavi Tomičić. Naši dečki zauzeli su jako dobro 9. mjesto u konkurenciji brojnih ekipa odnosno predstavnika država iz svih krajeva svijeta.

“Bosna i Hercegovina je zauzela 9. mjesto na Svjetskom prvenstvu. Moglo je i bolje, no kad se oduzme i zbroji, pogledaju uvjeti nas i ostalih ekipa, ovo je relativno dobro. Neki su podbacili, neki bljesnuli, a neki bili konstantni. Sve u svemu, čestitam momci i ponosan sam što sam dio ove priče”, poruka je naše reprezentacije.

Najbolji su bili domaćini Talijani, drugi Slovaci, a treći Poljaci. Od susjednih zemalja, dobar rezultat imala je i reprezentacija Hrvatske koja je završila na 8. mjestu te Srbija na 11. mjestu.

Čestitamo Caviju i ekipi na svemu što rade, a prije svega na ovom dobrom rezultatu, promociji Bosne i Hercegovine, kao i naše Busovače.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

FOTO U Busovači proslavljen sv. Josip Radnik

Raspudić: Dabogda BiH propala ako Hrvati neće biti ravnopravni, Milanovićeva incijativa je odlična / Grlić Radman: Ne treba bojkot izbora, imamo instrumente