Subota, 2 srpnja, 2022

FOTO Busovka Martina Čondra nakon skoro 1000 prijeđenih kilometara stigla u Vukovar!

Pročitajte i ovo

Busovačka biciklistkinja Martina Čondra ovih dana sudjeluje na 5. memorijalnom biciklističkom maratonu “Prevlaka – Vukovar – Ilok” koji organizira Biciklistički klub “Metković”, a u spomen na 12 ubijenih redarstvenika u Borovu Selu. Maraton je dug skoro 1000 kilometara, a naša Martina ga je uspješno svladala i jučer stigla u Vukovar, grad Heroj!

Maraton je bio podijeljen u nekoliko etapa. Ona prva, od Prevlake do Metkovića duga je 150 kilometara, druga od Metkovića do Knina 210 kilometara, treća od Knina do Slunja 166 kilometara. Četvrta etapa od Slunja do Hrvatske Kostajnice u dužini je od 140 kilometara te pretposljednja od Hrvatske Kostajnice do Đakova u dužini od 180 kilometara Posljednja je bila ona od Đakova do Vukovara i Iloka u dužini od 120 kilometara.

Sudionici 5. memorijalnog biciklističkog maratona “Prevlaka – Vukovar – Ilok” danas, 2. svibnja 2022. godine, sudjeluju u mimohodu i obljetnici u Borovu Selu.

Podsjetimo, svrha Maratona je očuvanje tekovina Domovinskog rata, kao i spomen na one koji su položili svoje živote na oltar domovine, a samim maratonom simbolično se spaja krajnji jug (Prevlaka) i istok (Ilok) Hrvatske.

Naša Martina sinoć nam je ponovno poslala nekoliko fotografija koje prenosimo u nastavku. Na fotografijama je i zastava 93. Domobranske pukovnije “Nikola Šubić Zrinski” s natpisom “Busovača” koju je Martina dobila od Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB Busovača.

Čestitamo na ovom velikom podvigu i uspješnoj vožnji. Svaka čast!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 14. Kroz godinu – 03. 07. 2022.

1. Danas je 14. nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su redovito. 2. U utorak je pobožnost sv. Anti....
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo