Četvrtak, 30 lipnja, 2022

Fojnica: Održana donatorska konferencija Zavoda “Bakovići”

Pročitajte i ovo

Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići održao je Donatorsku konferenciju i večeru pod nazivom „Iskorak-za moj kvalitetniji boravak“.

Namjera je bila prikupiti donacije kojima bi se izgradila i opremila nova zgrada kuhinje u Zavodu Bakovići, obzirom da stara kuhinja ne zadovoljava potrebe korisnika koji borave u Zavodu, kako zbog povećanih kapaciteta tako i zbog sigurnosti i kvalitetnijeg života korisnika.

Na početku konferencije, prisutnima se obratio direktor Zavoda Branko Stanić koji je pozdravio prisutne te im se zahvalio na financijskom doprinosu i želji da ovoj populaciji učine život ugodnijim.PR menadžerica Zavoda “Bakovići” Ljiljana Jurak je prisutne uz videoprezentaciju provela kroz radove koji su se u Zavodu odvijali u posljednje četiri godine.

Nazočni su mogli vidjeti fotografije “prije i poslije” uređenja soba, kupatila, zajedničkih prostora, vanistitucionalnog smještaja, posebnog odjeljenja za nepokretne i slabo pokretne osobe…

Donatorskoj konferenciji su nazočili brojni dužnosnici, ministri, zastupnici, načelnici, ravnatelji a među njima i ministri: Mirjana Plavčić, Bojan Domić, Zoran Marković, zastupnici: Josip Kvasina, Ilija Nakić, Suzana Krišto, Antonija Miličević, predsjednica OV Fojnica Vanja Oroz i mnogi drugi…

Prema projektu, kuhinja će se prostirati na 1723 kvadrata u tri etaže i toplim hodnikom će biti povezana s glavnom zgradom te će tako činiti jednu cjelinu.

Vrijednost izgradnje kuhinje je 3.500.000,00 KM i već je osigurana 881.000,00 KM.Na donatorskoj konferenciji je osigurano 60.000,00 KM ali svoje donacije i dalje možete uplatiti na račun:Transakcijski račun za uplate iz BiH:Svrha uplate: Donatorska konferencija 2022.

Ž-R: 3383402200008596 – Uni Credit Bank
Za uplate iz inostranstva:Svrha uplate: Donatorska konferencija 2022.
IBAN: BA393380604809980170
BIC: UNCRBA22XXX

Svaka donacija dragocjena je za poboljšanje kvalitete života korisnika Zavoda Bakovići!

Izvor: Priopćenje OO HDZ BiH Busovača

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

USVOJEN REBALANS PRORAČUNA ŽSB Povećanje od 34 milijuna KM

Danas je u Travniku održana 28. sjednica Sabora ŽSB. Zastupnici su raspravljali ukupno o devet točaka dnevnog reda, od...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo