Ponedjeljak, 8 kolovoza, 2022

Evo tko ne ostvaruje pravo na jednokratnu novčanu pomoć Vlade FBiH koja se isplaćuje u kolovozu

Pročitajte i ovo

U Federaciji je nešto više od 428.000 umirovljenika, međutim neće svi 5. kolovoza dobiti jednokratnu novčanu pomoć Vlade Federacije BiH, već njih 363.430 KM.

Pojašnjenje je Faktor potražio u Federalnom zavodu za mirovinsko i invalidsko osiguranje.

,,Jednokratni iznos mirovine (pomoći) u visini od 100 KM u sklopu isplate mirovina za srpanj primit će ukupno 363.430 korisnika mirovine Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje. Prema Uredbi Vlade Federacije, pravo na spomenuti iznos imaju korisnici mirovine Federalnog zavoda MIO s prebivalištem u BiH, a koji su zatečeni u isplati mirovine na dan isplate”, rekao je Tomislav Kvesić, portparol Zavoda MIO FBiH, i dodao:

“Korisnici naknade za tjelesnu onespoosobljenost te umirovljenici koji su u radnom odnosu ne ostvaruju pravo na naknadu. Jednokratni iznos mirovine bit će naznačen na mirovinskom čeku”, kaže Kvesić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Lagumdžija otvoreno o pogubnoj bošnjačkoj politici: Umjesto da se pristupilo integraciji bar nekih opravdanih hrvatskih zahtijeva oni prijete Hrvatima da će im uzeti 6...

Nakon otvorene podrške Izraela izmjenama izbornog zakona BiH, koje predlažu HDZ i Hrvatska, za Klix.ba je svoj komentar dao...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo