Subota, 13 kolovoza, 2022

Dženan Lončarević napunio travničku tvrđavu Stari grad

Pročitajte i ovo

Na prekrasnoj srednjovjekovnoj tvrđavi Stari grad u Travniku u okviru manifestacije “Travnik Summer Fest”, organiziran je koncert pop rock pjevača Dženana Lončarevića kojem je prisustvovalo nekoliko tisuća ljudi.

Slobodno možemo reći da je Dženan Lončarević “srušio” travničku tvrđavu, jer nikada travnička ljepotica nije bila punija, ispunjena gostima od Sarajeva, Zenice, Kiseljaka, Bugojna, Maglaja, Žepča, te okolnih gradova.

Dženan Lončarević je izrazio zahvalnost svima koji su višemjesečnim angažmanom doprinijeli uspješnoj realizaciji sinoćnjeg koncerta, te je kazao kako je travnička publika među top 5 u njegovoj karijeri,.jer su od prve do posljedne pjesme neprestano pjevali.

Manifestacija TravniknSummerFest organizirana je od strane udruge PRONT, portala Centralna.ba, agencije Event.ba, te uz nesebićnu pomoć i zalaganje Zavičajnog muzeja i direktorice Fatime Maslić, bez čijeg angažmana tvrđava ne bi bila jedna od najsređenijih i najposjećenijih spomenika kulture u BiH.

– Uspjeli smo još jednom napuniti cijeli grad, svi su radili, svi su zadovoljni. Hoteli, restorani, kafići, sve je bilo krcato, te je upravo to bit festivala, da se Travnik pozicionira na festivalsku kartu Regiona, kazao nam je Ivica Džambas, pokretać manifestacije TravnikSummerFest.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Voz Sarajevo – Zagreb će putovati svega četiri dana

Željeznice Federacije BiH svakodnevno rade na razvijanju i otvaranju novih linija. Nakon višegodišnje stagnacije, otvorena je linija do mora,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo