Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Drama na ulazu u zeničku bolnicu: Kasumović podigao rampu, od danas besplatan parking!

Pročitajte i ovo

Nakon što je Gradsko vijeće Zenice na 18. sjednici, koja je održana 24. siječnja ove godine, prihvatilo Prijedlog Zaključka o zabrani naplate parking prostora u krugu Kantonalne bolnice Zenica za osoblje Kantonalne bolnice i pacijente odnosno druge korisnike, a koju trenutno naplaćuje Kantonalna bolnica Zenica, Gradska uprava Zenica obavijestila je građane da je ovaj zaključak stupio na snagu 1. veljače 2022. godine.

Vijećnici “Zeničke inicijative – Kasumović Fuad” zajedno sa gradonačelnikom Zenice Fuadom Kasumovićem posjetili su danas bolnicu i provjerili poštuje li se odluka vijeća.

Prvi je pokušao nakon 15 minuta proći Kenan Uzunović, kojem je portir kazao kako nemaju Odluku direktora te da mu mora izdati račun za parking ili će zvati policiju.

– Neću platiti, a vi učinite svoje što trebate. Izvolite Zaključak i molim Vas da ovo poštujete – kazao je Uzunović.

Potom je došao i Kasumović, koji je kazao da nitko neće platiti parking, a potom je lično podigao rampu i puštao sve posjetioce bolnice da prođu.

– Građani nisu dužni plaćati, dosta su ih pljačkali. Odluka GV se mora poštovati jer je to gradsko zemljište. Pozivamo građane da ne plaćaju parking, novac ide u crne fondove, sama naplata je netransparentna. Jednima se naplati, drugima ne. Ne dobivaju svi fiskalni račun. Ovo je poklon Grada i vijećnika građanima Zenice i ZDK. Gradska uprava i vijećnici pozivaju građane da ne plaćaju parking jer je to odluka vijeća – poručio je Kasumović,

U međuvremenu, interveniralo je i osiguranje bolnice, a što se sve dešavalo pogledate u videoprilogu u nastavku.

Halil Arnaut, vijećnik na čiju inicijativu je i usvojena ova odluka, kazao je kako su se uvjerili da se ne poštuje Zaključak koji su usvojili na posljednjoj sjednici vijeća.

072info

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Mostar proglasio Dan žalosti

U povodu tragične smrti četiri osobe u prometnoj nesreći proteklog vikenda, Grad Mostar je utorak, 27. rujna, proglasio Danom...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo