Nedjelja, 2 listopada, 2022

Dragan Laštro reizabran za predsjednika UDVDR HVO-a HB Busovača

Pročitajte i ovo

Dana 28. studenog 2015. godine, u kino dvorani Theatre u Busovači, održan je VI. izborni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB Busovača.

Nakon intoniranja himne hrvatskog naroda i minute šutnje za poginule branitelje, izabrano je radno Predsjedništvo na čelu s Jozanom Laštrom.

VI. izbornom saboru UDVDR HVO HB Busovača nazočili su: dopredsjednik HDZ BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB i ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB Nikola Grubešić, članica ŽO HDZ BiH ŽSB i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto i član OO HDZ BiH Busovača i predsjednik UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo.

Predsjednik UDVDR HVO HB Busovača Dragan Laštro izvijestio je nazočne o radu Udruge u proteklom mandatu, te izrazio uvjerenje da će i novi saziv Vijeća Udruge nastaviti s uspješnim radom.

Predsjednik UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo pohvalio je rad Udruge, istaknuvši da je podružnica u Busovači najbolja od svih deset podružnica koje djeluju i rade u ŽSB.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara čestitao je Udruzi na uspješnom obavljanju svoje temeljne zadaće,a to je obilježavanje značajnih datuma i čuvanja od zaborava ljudi i događaja koji su od velike važnosti za hrvatski narod.

„Svi mi koji obnašamo dužnosti davali smo i davat ćemo potporu radu Udruge. Želim da Udruga ostvari najbolji rezultat u narednom mandatu, i uvjeren sam da ćete izabrati najbolje rukovodstvo koje će braniti prava svakog dragovoljca, pridonijeti radu Udruge i kroz taj rad pridonijeti pravednoj i uspješnoj Bosni i Hercegovini.“, kazao je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara

Dragan Laštro ponovno je izabran za predsjednika Udruge, Anto Jurić za dopredsjednika, dok su u Vijeće Udruge izabrani: Ivica Vujica, Marinko Ćosić, Ivica Arapović, Marinko Relota, Dragan Relota i Ljubo Akrap.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Vitez: U pucnjavi ozlijeđene dvije osobe, policija traga za počiniteljima

Obojica su smješteni na liječenje u Hrvatsku bolnicu dr. fra Mato Nikolić Dvije osobe ozlijeđene su u pucnjavi koja se...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo