Subota, 26 studenoga, 2022

Dr. Mario Gučanin Gazibarić na proljeće u Središnju Bosnu dovodi kirurge iz cijelog svijeta

Pročitajte i ovo

V. kongres kirurga/hirurga FBIH s međunarodnim sudjelovanjem održat će se od 17-19. mart/ožujak 2023, u Vitezu u hotel Central.

U Vitez dolaze eminentni stručnjaci iz oblasti kirurgije iz svih zemalja Regije, ali i stručnjaci iz Engleske i Njemačke, a organizator Kongresa je udruženje kirurga/hirurga FBIH.

“Cilj organizatora Petog kongresa kirurga u Vitezu, jeste razvoj kirurgije u cijeloj BiH, stalna edukacija, te ostvarivanje suradnje s kolegama iz Europskog udruženja kirurga i kolegama iz susjednih zemalja. Sudionici na kongresu imat će priliku usporediti svoje znanje i vještine, razmijeniti iskustva, steći dragocjena poznanstva koja će im pomoći u daljem usavršavanju i napredovanju”, kazao je predsjednik udruženja kirurga FBIH dr.Mario Gučanin Gazibarić, šef kiruškog odjela Hrvatske bolnice dr.fra Mato Nikolić iz Nove Bile.

Riječ je o kongresu na kojemu će sudjelovati preko 200 kirurga iz Bosne i Hercegovine i šire regije. Cilj nam je dovesti ljude koji su vrh medicine i nastaviti sarađivati s njima, te samim tim razvijati kirušku granu medine u BiH, kazao je dr.Gučanin.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Foto: Lakša prometna nezgoda na Brnjacima

Danas oko 16:20 sati na Brnjacima (općina Kiseljak) dogodila se lakša prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva vozila. Čitatelji...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo