Donosimo pet savjeta kako svoj dom učiniti udobnijim mjestom

Sto ljudi, sto ćudi – ili u našem slučaju interijera. Kao što se razlikujemo međusobno, tako se razlikuju naši životni stilovi, potrebe, ukusi i drugo.

Bilo da ste ljubitelj minimalizma i jednostavnosti u domu ili ipak poklonik kreativnog nereda, poticajno i udobno okruženje zasigurno je nešto što ne želite žrtvovati. Donosimo nekoliko trikova i savjeta koji će vam pomoći da svoj dom učinite udobnijim mjestom.

1. Iskoristite police: Imate li police u svom stanu, iskoristite njihov dekorativni potencijal. Ukrasite ih detaljima i sitnicama čiju ljepotu želite pokazati.

2. Svijeće i biljke: Detalji poput vaza s cvijećem, sobnih biljaka ili, pak, plamena svijeće u trenu će stvoriti opušten i udoban ugođaj u domu.

3. Ležeran namještaj: Poslužite se jastucima i vrećama za sjedenje, kao i tabureima ili divanima.

4. Materijali koji se jednostavno održavaju – drvena podna obloga, dekorativna smola ili perive boje za zid samo su neki primjeri materijala i površina koje se lako čiste, a samim time na održavanje nećete trošiti previše vremena.

5. Jarke, upadljive boje: Ovo radije zaobiđite ili barem pripazite da ne pretjerate. Preintenzivne boje mogu imati uznemirujući učinak na vas. Ipak, volite li jarke boje, obojite jedan zid u željenu nijansu, a ostali neka budu bijeli.

Večernji list

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dan žalosti u BiH

Danas Dan žalosti u cijeloj BiH

Ubojstva, pljačke i paljevine postali su sarajevska svakodnevica

Ubojstva, pljačke i paljevine postali su sarajevska svakodnevica