Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

DIRHEM PONOVNO U BUSOVAČI: Uručena pomoć za dvije obitelji

Pročitajte i ovo

Aktivisti Humanitarne organizacije “Dirhem” posjetili su prošli tjedan razvojačenog branitelja Fuada Hodžića iz naselja Podstjena kod Busovače. Fuad živi sa ženom i četvero djece, od kojih troje ide u školu, a jedno je nepokretno već pet godina. Obitelj nema stalnih primanja, a i kuća u kojoj žive je trošna.

“Posjetili smo i pomogli Fuada i njegovu porodicu našim standardnim higijensko – prehrambenih paketom za socijalno ugrožene obitelji, na čemu su nam se srdačno zahvalili”, kažu nam Dirhemovi volonteri.

“Također, istog dana smo bili u posjeti kod porodice Mujkić iz Kaćuna kod Busovače. Ređif Mujkić je razvojačeni branitelj, živi sa suprugom, sinom, kćerkom te unukom. Ređif je tijekom rata izbjegao iz rodnog Jajca u Kaćune i tu je ostao do danas, jer u Jajcu nema uvjeta za život. Sada živi u tuđoj kuću koja je u dosta lošem stanju. Ređifova kćerka boluje od padavice, te prima minimalnu socijalnu pomoć. Obitelji Mujkić smo donirali higijensko – prehrambeni paket s osnovnim životnim namirnicama”.

“Na licima obitelji Hodžić i Mujkić se vidjelo iskreno zadovoljstvo našom posjetom, te su nam se srdačno zahvalili. Također, i mi se ovom prilikom srdačno zahvaljujemo našim donatorima”, istaknuli su volonteri Dirhema za naš portal.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Masno plaćaju noćenje u Ibrinoj sobi duhova (VIDEO)

Ibrahim Kargić iz Zenice poznatiji kao bh šeret "Tata čaršija" uveseljava ljude diljem svijeta svojim pošalicama i doskočicama. Međutim...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo