Darovi za uspješan početak školovanja

0
356
Danas, 3. rujna 2019. godine, Izaslanstvo OO HDZ BIH Busovača u sastavu: predsjednica OO HDZ BIH Busovača i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, dopredsjednica OO i ŽO HDZ BIH ŽSB i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, predsjednik Mladeži HDZ BiH Busovača i predsjedatelj OV Busovača Josip Mravak i predsjednik ŽO Mladeži HDZ BIH ŽSB i predsjednik udruge „UZOR“ Dario Plavčić posjetili su prvašiće Osnovne škole “Busovača” i Osnovne škole „Kaonik“ (područni odjel u Barama) te im tom prilikom uručili prigodan školski pribor i čestitali početak nove školske godine.

 

Dužnosnici su istaknuli važnost obrazovanja u životu svakog čovjeka, jer su znanje i obrazovanje preduvjet za bolju i sretniju budućnost svih nas. Poželjeli su im da se trude, uče, druže i uvijek posebno paze jedni na druge jer prijateljstva koja steknu tijekom školovanja su najvrjednije što će nositi u svojim srcima kada jednom izađu iz školskih klupa.

Na najljepši način, svojim razdraganim osmjehom na licima, učenici se zahvalili gostima na darovima i čestitkama.

Ravnatelj Osnovne škole “Busovača” Slaven Katava i ravnateljica Osnovne škole „Kaonik“ Silvana Relota, zahvalili su se gostima na posjeti kazavši da će pribor koji je danas podijeljen itekako služiti prvašićima u njihovom obrazovanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here