Danas sjednica Vijeća ministara BiH, pred ministrima 111 točaka dnevnog reda

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine bi, na sjednici koja je zakazana za danas, 28. studenoga trebalo razmatrati 111 točaka dnevnog reda među kojima je i Nacrt zakona o vanjskim poslovima BiH.

Sjednica na kojoj je nacrt ovog zakona trebao biti razmatran, prvobitno je bila zakazana za četvrtak, ali je odgođena jer nije postignuta suglasnost o dnevnom redu.

Na današnjoj sjednici također bi trebao biti razmatran i Nacrt zakona o sklapanju i izvršavanju međunarodnih ugovora, kao i Nacrt zakona o slobodi pristupa informacijama na razini institucija BiH.

Predviđeno je i razmatranje izmjena Zakona o službi u Oružanim snagama BiH, kao i Prijedlog odluke o kvalitetu tečnih naftnih goriva, ali i izmjene Odluke o tehničko-tehnološkom i softverskom standardu za bh. institucije.

Državni ministri bi trebali razmatrati i Prijedlog odluke o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa kod uvoza određenih roba do 31. prosinca 2023. godine.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o provedbi Sporazuma o izgradnji međudržavnog mosta preko rijeke Save kod Gradiške i priključnih dionica međudržavne ceste E-661 između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske, kao i niz drugih izvještaja i informacija.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jači zemljotres nedaleko od Zenice: Trajao je krakto, ali se osjetio!

Jutros započele mise zornice: “Budno iščekivanje konačnog Isusova dolaska”