Danas izbor Miss BiH

Država Bosna i Hercegovina će 1. listopada s početkom u 21 sat, dvadeset drugi put izabrati djevojku “najljepšu među najljepšim” koja će sudjelovati na izboru “Miss svijeta 2017”.

Kao i proteklih godina, izbor promovira mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promovira teme koje su od općeg interesa za cijelo društvo.

Nakon priprema u izvanrednom “Grand Prestige Hotel &Spa” 5* Side Antalija u Turskoj, slijedi dolazak u Sarajevo i odbrojavanje sati do finala koji će donijeti nasljednicu još uvijek ovogodišnje misice Halide Krajišnik.

Službene modne kuće izbora Miss BiH 2017 su Shooter, Timeout, Deichmann, Exclusive Lingerie, Anastasija Fashion, Gatarići, A La Mode Modriča. Manekenke modne agencije ABC Models će revijalno predstaviti najnovije modele modne kuće Carmen Line.

U glazbenom dijelu programa sudjeluju Alma Čardžić, Crystal i Saćir Ameti, a program vodi Sanja Popović i Zlatan Jovanović. Za estetsku pripremu naših finalistkinja pobrinut će se Didaco, koji su ekskluzivni distributeri brendova “Selective professional” i “Rimmel” za BiH.

U finalnoj večeri biraju se Miss Bosne i Hercegovine 2017, prva i druga pratilja, Miss fotogeničnosti BiH, Miss Televotinga BiH, Miss Interneta, i Miss Abc Fashion TV BiH 2017. Novina ove godine je i lenta Miss Visit Sarajevo 2017 koja se realizira pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Sarajevske županije.

Djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasovanje naveden na svakoj fotografiji), do kraja finalnog izbora, plasira se u top 12 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i dobit će lentu Miss televoting BiH 2017. Cijena poziva je 1 KM + 17 posto PDV. To će biti noć blještavila i ljepote a prave zvijezde večeri su 24 finalistkinje, priopćio je PR izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Slišković nakon pobjede u derbiju: Nastavljamo ovim tempom – nezaustavljivo!

Sretno u novo stoljeće