spot_img

Danas u 14 sati press-konferencija i promocija novih dresova Košarkaškog kluba “Busovača”

Seniorska ekipa Košarkaškog kluba “Busovača” predstojeći vikend, odnosno u nedjelju, 22. listopada 2017. godine, s početkom u 17 sati započinje natjecanje u novoj sezoni u okviru Košarkaškog saveza Herceg-Bosne.

Tim povodom Košarkaški klub “Busovača” sazvao je press-konferenciju na kojoj će se obratiti čelni ljudi kluba i na kojoj će biti održana promocija novih dresova kluba za predstojeću natjecateljsku sezonu 2017/2018.

Izabranici Josipa Križanovića, u seniorskoj kategoriji, te Nenada Marića u ostalim starosnim kategorijama, ove godine natječu se s još 10-ak ekipa iz Središnje Bosne i Hercegovine.

U okviru prvog kola, seniori Košarkaškog kluba “Busovača” snage će odmjeriti s gostima iz Košarkaškog kluba “Posušje”. Iz uprave busovačkog kluba pozivaju sve članove, sugrađane i prijatelje kluba da posjete današnju press-konferenciju koja će se održati u holu Srednje škole “Busovača” s početkom u 14 sati, a svakako i predstojeću utakmicu koja se igra u nedjelju (22. listopada 2017. godine) u 17 sati u Sportskoj dvorani Srednje škole “Busovača”.

Izravan prijenos press-konferencije možete pratiti u programu Radio Busovače na frekvenciji 101,9 fm.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti