spot_img
Nedjelja, 24 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaBIHČović s predsjednicima stranaka: Pozivamo Hrvate da izađu na izbore

Čović s predsjednicima stranaka: Pozivamo Hrvate da izađu na izbore

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH, Dragan Čović, održao je u četvrtak sastanak s predsjednicima stranaka članica Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Na sastanku je razmatran tijek priprema i prezentiran je presjek stanja o izbornim aktivnostima.

Zajednička kandidatkinja svih stranaka Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Borjana Krišto i kandidat za predsjednika/dopredsjednika RS-a Davor Pranjić, te suradnja na puno drugih razina, moraju biti motiv Hrvatima za izlazak na izbore, stoga ih i na ovaj način pozivamo da to učine u što većem broju, istaknuto je na sastanku.

Vodstvo Hrvatskog narodnog sabora i predsjednici stranaka članica, pozvali su sve Hrvate koji imaju pravo glasa u Bosni i Hercegovini da izađu na izbore 2. listopada i očuvaju zajedništvo unutar hrvatskog naroda u BiH.

Jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva konstitutivna naroda u BiH mora zaživjeti do kraja nakon ovih izbora, a kampanja okrenuta budućnosti. BiH je i naša domovina u kojoj želimo ostati i opstati, zaključeno je.

Također, razmatrane su aktivnosti ostatka kampanje, utvrđeno je što bi trebalo uraditi u narednom razdoblju, kako bi se ojačala prije svega komunikacija s glasačkim tijelom u svim sredinama od Posavine, Središnje Bosne pa sve do Hercegovine.

Zadovoljni smo bili kampanjom koju smo do sada vodili, a u zadnjih 20-tak dana još ćemo je više intenzivirati, zaključili su predsjednici stranaka Hrvatskog narodnog sabora na održanom sastanku, navodi se u priopćenju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti