Čopor vukova napao pse, lovac ubio četiri vuka

Vukovi i nisu više neka novost u Hercegovini, svako malo može se čuti kako je neki vuk viđen ovdje ili ondje. Gladni su i spuštaju se s hercegovačkih planina u nizine, pa i naseljena mjesta.

Međutim, ono što se dogodilo u nedjelju ujutro na planini Vučipolje iznad Posušja, prava je rijetkost. Naime, skupina ovdašnjih lovaca iz Lovačkog društva “Radovanj” sa svojim lovačkim psima bila je na prvom ovosezonskom lovačkom izletu na Vučipolju kad ih je nenadano posjetio čopor vukova i napao pse, saznaje ABCportal.info.

Lovci su dojavili kolegi Zvoni Petricu da se čopor kreće prema njemu, na što se on brzo pribrao i spremio. Ubrzo su se odigrale prave filmske scene. Gladni čopor se pojavio točno pred njim, on je spremno zapucao, a vukovi su se ubrzo razbježali. Međutim, četiri vuka su ovaj napad platila glavom… Nesumnjivo je da će ovaj ulov gotovo sigurno biti jedan od najvećih lovačkih događaja o kojem će se dugo pričati po raznim lovačkim sijelima i druženjima. (ri)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sabor RH

U četiri godine saborski zastupnici bh. Hrvata za riječ se javili samo dva puta

Sveučilište/Univerzitet Vitez

Sveučilište /Univerzitet ‘VITEZ’ vrši pripremnu nastavu/obuku za stjecanje profesionalnih zvanja u računovodstvenoj profesiji