Članovi “HKD Napredak” Busovača sudjelovali na seminaru “Izrada projekata potrebnih za povlačenje sredstava iz EU”

0
84
U organizaciji mladih Napretka održan je u petak 8.ožujka, seminar na temu “Izrade projekata potrebnih za povlačenje sredstava iz fondova EU”.

HKD NAPREDAK podružnica Busovača je posredstvom novosnovane organizacije mladi Napretka na seminar poslalo dvije osobe, Brigitu Batista i predsjednika mladih Ivana Zeleniku.

Oni će kroz 4 modula surađivati s ostalim kolegama , ali i s eminentnim stručnjacima koji dolaze iz Osječko-baranjske županije kako bi se osposobili za ovaj vid aktivnosti unutar same organizacije . Povodom održanog prvog modula izjavu je dao predsjednik mladih Napretka gosp. Ivan Zelenika :

” Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo bilo sudjelovati ispred organizacije Napretka mladi podružnica Busovača, na edukaciji Mladi HKDU,,Napretka” u Garevcu, povodom izrade projekata Europske unije, na kojoj su nam mentori bili vrhunski stručnjaci u tom polju iz RH pri razvojnoj agenciji županija Osječko Baranjska.”

Te je dodao: “Uspješno smo prošli prvu fazu teorijskog i praktičnog rada te se spremamo za iduće dvije faze obuke. Nakon toga da ćemo biti spremni u potpunosti za takve vrste projekata, što će biti od velikog značaja za gospodarstvo i sredinu iz koje dolazimo. Imamo još neke planove, a više detalja o tome znati ćemo, dok se pripremimo sve faze koje su potrebne.”

Izvor: HKD Napredak Busovača

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here