Srijeda, 28 rujna, 2022

Cijene goriva i dalje padaju, dizel jeftiniji i do 15 feninga po litru

Pročitajte i ovo

Cijene nafte na svjetskom tržištu već tjednima su u stalnom padu i barelom se trguje ispod 100 dolara. Nakon što se početkom tjedna cijena dizel na benzinskim crpkama u Sarajevu kretala od 3,16 KM do 3,36 KM po litru, prema podacima s aplikacije Ministarstva trgovine FBiH cijene litra dizela se jučer kretala od 3,01 KM do 3, 26 KM. U odnosu na početak tjedna pale su i cijene benzina 95. Tako se litar ovoga goriva na benzinskim crpkama može natočiti za 2,71 KM, što je za 15 feninga manje od najniže cijene zabilježene u ponedjeljak.

Cijena plina na benzinskim crpkama u Sarajevu je ista kao i na početku tjedna i kreće se od 1,51 KM po litru do 1,71 KM po litru. Niže cijene goriva su zabilježene i u drugim gradovima u Bosni i Hercegovini. U Tuzli se litar benzina prodaje po cijenama od 2,86 KM do 3,46 KM, a litar dizela od 3,11 KM do 3,31 KM, piše Klix.

U Banjoj Luci litar dizela je po prvi put nakon dugo vremena moguće natočiti po cijeni manjoj 3 KM po litru. Prema podacima s aplikacije Ministarstva trgovine i turizma RS-a, najniža cijena dizela u Banja Luci je 2,99 KM po litru, a najveća 3,35 KM po litru. Cijena benzina 95 je također manja u odnosu na početak tjedna i kreće se od 2,83 KM po litru do 3,35 KM po litru.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
spot_img

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

spot_img

Posljednje objavljeno

Preko nove aplikacije možete zatražiti izdavanje putovnice, vozačke ili osobne

MUP i AKD pozivaju građane da instaliraju Certiliu za lakši pristup e-uslugama Ministarstvo unutarnjih poslova i Agencija za komercijalnu djelatnost...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo