Čestitka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽSB Katice Čerkez u povodu „Svjetskog dana učitelja“

Dragi učitelji, nastavnici, profesori, odgojitelji, pedagozi i ostali zaposleni u odgoju i obrazovanju, želim vam sretan „Svjetski dan učitelja“ koji se svake godine obilježava 5. listopada, a posebno u današnjem vremenu koje pred sve nas stavlja nove izazove, traži nova znanja, vještine i sposobnosti, kojima ćemo uz vaša iskustva i znanja, vjerujem znati zajednički odgovoriti.

Cilj Svjetskog dana učitelja je da mobilizira sve odgovorne da daju punu podršku učiteljima, nastavnicima, profesorima, odgojiteljima, pedagozima i ostalim zaposlenim u odgoju i obrazovanju, kako bi se osiguralo da isti i dalje ispunjavaju potrebe budućih generacija te podižu obrazovanje na razinu društvene važnosti.

Prigoda je to i za isticanje važnosti rada svih u odgoju i obrazovanju i njihovog utjecaja na razvoj društva u cjelini, ali i samog obrazovanja čiji su oni nositelji.

Ovaj dan je prigoda da se pokaže da bi rad učitelja, nastavnika, profesora, odgojitelja, pedagoga i ostalih zaposlenih u odgoju i obrazovanju, trebao biti prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da bi kao takav trebao i da se cijeni.

Sretan vam Svjetski dan učitelja!

MINISTRICA
Katica Čerkez

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hodočašće u Međugorje

Hodočašće u Međugorje

Sajam zapošljavanja u Vitezu

U Vitezu održan 6. Sajam zapošljavanja