Petak, 1 srpnja, 2022

Čavara primio u nastupni posjet veleposlanika Federativne Republike Brazil u BiH

Pročitajte i ovo

Predsjednik FBiH Marinko Čavara primio je u nastupni posjet veleposlanika Federativne Republike Brazil u BiH Manoela Antonija de Fonseca Couto Gomes Pereiru.
Veleposlanik Pereira izrazio je spremnost za jačanje veza između Federativne Republike Brazil i Federacije BiH, kroz ulaganja u ekonomski i turistički sektor.

Pozdravio je napore FBiH u usklađivanju legislative s legislativom Europske unije, navodeći kao pozitivan primjer usvajanje Zakona o radu, te kazao da Federativna Republika Brazil svojom pomoći i ulaganjima može pridonijeti bržem kretanju FBiH i BiH na putu k Europskoj uniji.

Predsjednik FBiH zahvalio se Federativnoj Republici Brazil za sveukupnu potporu FBiH i BiH, te istaknuo da nastavak dobrih odnosa s Federativnom Republikom Brazil, zemljom koja je u uzlaznoj putanji napretka, pridonosi boljem i stabilnijem ekonomsko – socijalnom stanju u FBiH i BiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Posredstvom Fonda solidarnosti liječeno gotovo pola milijuna pacijenata s područja Federacije BiH

Sredstva Federalnog fonda solidarnosti osiguravaju se dijelom iz doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje, a dijelom iz proračuna FBiH preko...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo