Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Časne sestre napadnute kod Maglaja

Pročitajte i ovo

Delegacija Caritasa riječke nadbiskupije napadnuta je u ponedjeljak oko 14 sati na federalnom dijelu prometnice M17, između Doboja i Maglaj.

Na auto Caritasa riječke nadbiskupije, kojim je upravljala ravnateljica tog Caritasa, nepoznate osobe bacile su teški predmet da bi nakon toga dvojica nepoznatih tridesetogodišnjaka zapriječili prolaz, priopćio je Caritas BiH.

Izišli su iz auta i nasilno pokušali otvoriti vozačeva vrata auta u kojem su se nalazile dvije časne sestre: ravnateljica i njezina sestra.

Spasila ih je njihova prisebnost, jer su u tom trenutku zaključale sva vrata auta. Uz glasne i nasilničke povike vikali su da su im razbile retrovizor na autu. Shvativši da se u autu nalaze časne sestre i da samo nasilnim putem mogu ostvariti svoje namjere sa svojim autom su pobjegli u nepoznatom pravcu, navodi se dalje u priopćenju.

Iz straha za daljnje putovanje prema Sarajevu na susret Caritasa u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj, predstavnice Caritasa riječke nadbiskupije vratile su se u Rijeku i nisu prijavile napad policiji.

Mi u Caritasu Bosne i Hercegovine očekujemo poduzimanje potrebnih koraka i informaciju od strane spomenutih policijskih uprava o poduzetim koracima kako bi se osigurala sigurnost na spomenutoj prometnici putnika i vozila, a posebno delegacija Caritasa iz Republike Hrvatske, stoji u priopćenju Caritasa BiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

OGROMNE ŠTETE, STRADALO NEKOLIKO GRADOVA Nikad veći led pao na sjeveru Hrvatske

DHMZ Republike Hrvatske izdao je upozorenje u trenu kad je tučonosni oblak već “rasipao” svoj teret na sjeveru Hrvatske....
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo