spot_img
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Busovljak Edin Vuković brani boje BiH na regionalnom natjecanju Sportskih igara mladih u Splitu

Edin Vuković, mladi Busovljak, predstojeći vikend predstavlja Bosnu i Hercegovinu na regionalnom natjecanju Sportskih igara mladih u Splitu, na teniskom natjecanju

Veliko finale sedmih BH TELECOM sportskih igara mladih održano je u Sarajevu od 12. 08.- 14. 08. 2017. godine te su Sportske igre mladih BIH dobile svoje državne predstavnike na Međunarodnom finalu u Splitu koje će se održati predstojeći vikend i na kojem će sudjelovati djeca iz Hrvatske, Srbije i BIH.

Naš sugrađanin Edin Vuković (rođen 16. 10. 2008.godine, član TK TISA BUSOVAČA) je osvojio prvo mjesto u konkurenciji 2006. godište i mlađi te tako postao državni predstavnik u tenisu na Regionalnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu.

U izjavim za naš portal Edin je kazao kako je tenis njegova ljubav:

“Tenis je moja ljubav, potrudio sam se da Busovaču predstavim u najboljem svjetlu što mi se i ostvarilo. Konkurencija je bila jaka i u finalnom meču dobio sam dječaka iz Zenice rezultatom 6:1. U Splitu ću predstaviti BIH u najboljem svjetlu i nadam se da ću ponoviti dobru igru. Želim se zahvaliti mom klubu TK TISA BUSOVAČA, a posebno trenerici Steli Majdandžić.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM