spot_img
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Busovljak Dorian Lovrić se ovaj vikend natječe na Balkanskom kickbox prvenstvu!

Kicxbox klub “Romari” iz Viteza od svog nastanka niže brojne uspjehe. Među brojnim natjecateljima i članovima ovog kluba je i jedan Busovljak. Riječ je o Dorianu Lovriću koji će predstojeći vikend zajedno sa ostalim članovima kluba nastupiti na Balkanskom kickbox prvenstvu koje će se održati u Tešnju.

U izjavi za naš portal, trener i voditelj kluba, Mario Jukić je naglasio kako se posljednja dva mjeseca spremaju za ovo značajno i do sad najzahtjevnije natjecanje.

“U subotu će u Tešanj doći nekoliko stotina natjecateja, a među njima i 9 natjecatelja iz Kickbox kluba “Romari” iz Viteza. Očekujemo dobre rezultate, pogotovo nakon dosadašnjih uspjeha – najbolji klub na turniru Trofej Beograda, državno zlato u BiH, nekoliko zlatnih medalja na Internacionalnom kupu u Sarajevu i sl.”, naglasio je Jukić te dodao:

“Pred nama je Balkansko prvenstvo na kojem će sudjelovati klubovi i natjecatelji iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Bosne i Hercegovine… Bit će veoma zahtjevno i teško, no mi smo spremni!”

Inače, pored Busovljaka Lovrića, na ovom natjecanju ispred redova “Romarija” nastupit će još i Tomislav Šendula, Roman Livančić, Branimir Lovrinović, Slavko Lukin, Marin Kolenda, Anas Karović, Emanuel Zrnić i Luka Gučanin Gazibarić.

Dio spomenutih članova i natjecatelja “Romarija” nastupit će u disciplini “Kick Light”, a dio u disciplini “Low Kick (Ful kontakt).

“Meni kao treneru posebno je važno ovo prvenstvo iz razloga što sam osobno osvojio zlato na ovom natjecanju te se okitio titulom “Najbolji senior turnira” 2018. godine.
Neizmjerno drago bi mi bilo da netko od mojih boraca (više njih) donese zlato u Vitez, a vjerujem u to. Javimo se u subotu iz Tešnja s dobrim vjestima”, poručio je za kraj trener Mario Jukić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM