Busovljaci pokrenuli odbojkaški klub u Kiseljaku

0
294
Kiseljak odnedavno ima novi sportski kolektiv. S radom je krenuo “Odbojkaški klub Alfa” iza kojeg stoji troje Busovljaka – Ante Petrović, Mirna Jovanović i Marko Lucić.

Pojava odbojkaškog kluba u gradu Kiseljaku zasigurno je osvježenje na sportskom planu te bi trebalo naići na pozitivne reakcije i dobar odaziv.

“Za početak mogu reći da sam odazivom i više nego zadovoljan, pogotovo kada su u pitanju mlađi uzrasti. Osim mlađih uzrasta zainteresiranost je prisutna i kod djevojaka u starijim uzrastima te smo zbog toga odlučili i osnovati juniorsko-seniorsku selekciju. Ovim putem bih pozvao sve zainteresirane djevojke i djevojčice (u razdoblju od 7 godina i starije) da se priključe našem odbojkaškom klub, da što prije krenemo s radom te se uključimo u natjecateljsku ligu. Treninzi se održavaju dva puta tjedno, utorak i srijeda u 17h. Treninzi se održavaju u dvorani srednje skole u Kiseljaku. Naše ambicije su da uključimo sve selekcije u fazu treniranja pa nakon toga i u natjecateljski proces. Za sve dodatne informacije možete se obratiti trenerima”, izjavio je za Artinfo Ante Petrović, magistar kineziologije i kondicijski trener kluba.

Klub je već mjesec dana u trenažnom procesu na Gromiljaku, a odaziv je jako dobar. Trenutno trenira 26 djevojčica, a klub trenutno prima i seniore.

Izvor: Artinfo.ba