Subota, 3 prosinca, 2022

Busovljaci otputovali na Svjetsko prvenstvo u Shotokan karateu

Pročitajte i ovo

Shotokan karate reprezentacija Bosne i Hercegovine predvođena selektorom Zoranom Vareškovićem otputovala je jučer na 23. Svjetsko prvenstvo koje se ove godine održava u Subotici (Republika Srbija).

Svjetsko prvenstvo u Shotokan karateu održava se od 10. do 11. listopada 2015., a na istom sudjeluje više od 2000 karataša iz 35 država svijeta. Na Svjetskom prvenstvu potvrđeno je i prisustvo reprezentacija i natjecatelja sa skoro svih kontinenata te iz država kao što su Indija, Nepal, Japan, Alžir, Maroko, Azerbejdžan, Rumunjska, Velika Britanija, Italija, itd.

Busovaču na ovom natjecanju predstavljaju dva mlada i uspješna natjecatelja, a radi se o Pameli Smoljo i Petru Ivanu Vareškoviću. Reprezentacija Bosne i Hercegovine predvođena je selektorom svih uzrasta Zoranom Vareškovićem, uspješnim trenerom Karate kluba “Napredak” Busovača, te Marko Lovrićem, selektorom seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Bosnu i Hercegovinu uz natjecatelje iz Busovače predstavlja još 24-ero natjecatelja iz svih dijelova naše države. Natjecanja počinju danas u 8 i 30 sati, a završavaju se do 13 sati, da bi se jedan sat kasnije održalo svečano otvaranje 23. Svjetskog prvenstva. Od 15 sati počinje natjecanje u katama na ukupno 10 tatamija, a od 17 sati će se održati ekipno natjecanje kako bi se od 18 i 30 sati natjecanje nastavilo u borbama u mlađim kategorijama.

Sutra, 11 listopada 2015. natjecanja će započeti seniori i seniorke u ekipnim i pojedinačnim borbama. Svečano zatvaranje bit će upriličeno u 17 sati, a oproštajna zabava održat će se u Gentlmen’s klubu.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Švicarska slavila u ludoj utakmici, Srbija ispala sa Svjetskog prvenstva

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju s 3-2 (2-2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo