Busovka Lorena Čondra sa svojim timom na pripremama u Turskoj

Nogometašice Ženskog nogometnog kluba “Emina 2016” nalaze se u Antalyi (Turska) na pripremama za predstojeću sezonu. Među njima je i mlada Busovka Lorena Čondra, talentirana nogometašica i dugogodišnja članica mostarskog kluba.

Jučer su na pripremama odigrali svoju drugu utakmicu protiv ekipe “Antalyaspor” te slavili rezultatom 3 – 0. Golove za naš bh. tim zabile su Lorena Čondra i Merima Gradinović.

Dobra rezultat zabilježile su i u subotu kada su snage odmjerile sa ekipom Brondby IF iz Danske. Rezultat nakon 90 minuta glasio je 2 – 2, a golove za bh. tim zabile su Lorena Čondra i Elma Husić.

Inače, ŽF/NK “Emina 2016” natječe se u Premijer ligi BiH za žene. Među 8 klubova, trenutno zauzima drugo mjesto sa 30 bodova, a koliko ima i prvoplasirani ŽNK SFK 2000.

Naša Lorena Čondra za ovaj klub igra od srpnja 2020. godine te od tad bilježi odlične rezultate i opravdava titulu dragulja i budućnosti ženskog nogometa u BiH.

Lorena Čondra igra na poziciji napadača, po potrebi i krila. Nekoliko puta do sad je bila najbolji strijelac Prve lige FBiH, kao i Premijer lige BiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dvojici Busovljaka na prijemu u Vladi FBIH uručena posebna priznanja

Tri svjetske farmaceutske tvrtke napustile BiH, pijemo li sigurne lijekove?