Busovačka planina: Završne pripreme za manifestaciju „Natjecanje u sanjkanju na vrećama“

U tijeku su završne pripreme za manifestaciju „Natjecanje u sanjkanju na vrećama“ koja će biti održana sutra u 12 sati na Busovačkoj planini.

Organizatori manifestacije, ekološka udruga građana „Busovačka planina“ i SKI MIĆI, otkrili su nam određene detalje u svezi samog natjecanja.

„Natjecanje će biti organizirano u dvije skupine: za djecu uzrasta do 12 godina i za odrasle. Nagrada za 1. mjesto je 100 KM, a za drugo i treće mjesto po 50 KM. Osim toga, bit će organizirana i besplatna tombola u kojoj će moć sudjelovati svi posjetitelji, a oni najsretniji će osvojiti prigodne darove koje će osigurati naš sponzor Orbis project.

Također, uz potporu dobrih ljudi, osigurali smo i besplatno kuhano vino, čaj i, naravno, glazbu na otvorenom. Kao što možete vidjeti, više nego dovoljno razloga da sutra u 12 sati dođete na Busovačku planinu i da sudjelujete u ovoj manifestaciji“, poručili su organizatori.

Medijski pokrovitelj manifestacije je internetski portal Grad Busovača, stoga pratite nas i budite u tijeku s najnovijim informacijama u svezi ove manifestacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nezaboravne pjesme Đorđa Balaševića koje dopiru do svake duše

Prodana zaplijenjena imovina dužnika „Termo-Ziegel Nigma“ Busovača i„Špedicija ATP“ Bugojno